<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你,,,男主角?
自由神 發表於 2011-7-28 20:50
如果係我拍點會咁小兒科? 梗係動作場面超凌厲, 特技畫面超華麗嗰隻啦~~~
至敝我吾知自己係用$$$嗮緊自己時間,定係用時間浪費緊自已$$$
Triangel 發表於 2011-7-28 21:40
咁無效益嘅諗法就咪鬼諗啦~
你夠勁啦,你老婆食左幾粒鍋貼你都一凊二楚
Triangel 發表於 2011-7-28 21:44
我點會唔清楚喎, 佢叫一客6隻, 佢就要我食埋另外嗰3隻, 我邊梗得落呀~
我點會唔清楚喎, 佢叫一客6隻, 佢就要我食埋另外嗰3隻, 我邊梗得落呀~
BOYDWAN 發表於 2011-7-28 09:52 PM
去咗邊間食?
係...........未食嘅~
佢仲揀緊著邊條裙..................
aunti 好番7788 喇吓?
至敝我吾知自己係用$$$嗮緊自己時間,定係用時間浪費緊自已$$$
Triangel 發表於 2011-7-28 09:40 PM
老細唔係已經加咗你人工咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。