<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
金牌會員, 即係你呀
最多睇到60, 不過都有好多會員係金牌咖

clkgtr 發表於 2011-8-1 01:53 AM
但過萬積分唔係好多人
禾害羞添 禾害羞添
金牌會員, 即係你呀
最多睇到60, 不過都有好多會員係金牌咖

clkgtr 發表於 2011-8-1 01:53
我物就係講緊我地咯, 咁我地唔係可以set 到60 咩?
有好多會員係金牌都無計咖, 唔通我地問有無"藍寶石級會員"咩? 你估大丈夫呀?
佢攪乜鬼, 流量: -2  
clkgtr 發表於 2011-8-1 01:56 AM
拖欠流量走咗佬
禾害羞添 禾害羞添
梗係喇, 你不嬲都唔帶cash咖嘛, 用credit card 呀嘛
clkgtr 發表於 2011-8-1 01:55
其實...........平時我用cash 多咖, credit card 反而好多時侯會無帶, 因為無帶銀包..........
但過萬積分唔係好多人
nnhkk 發表於 2011-8-1 01:56 AM
至慘attachment 係hide 權限既呢
佢攪乜鬼, 流量: -2  
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3681031&ptid=206102]clkgtr 發表於 2011-8-1 01:56[/url]
拖欠流量走咗佬
nnhkk 發表於 2011-8-1 01:58
嘩!!! 網上奇聞!!!
咁佢部電腦會唔會比人追數淋紅油咖????
至慘attachment 係hide 權限既呢
clkgtr 發表於 2011-8-1 02:00
係咯, 呢樣真係極無奈...........不過由新版開始已經係咁咖喇, Triangel 就清楚喇~
蝦..........會唔會累到個friend (物就係beauty legs 嗰件粉餅咯!) 比人柄多鑊金吖喇?
BOYDWAN 發表於 2011-8-1 01:48 AM
高人
我物就係講緊我地咯, 咁我地唔係可以set 到60 咩?
有好多會員係金牌都無計咖, 唔通我地問有無"藍寶石級會員"咩? 你估大丈夫呀?
BOYDWAN 發表於 2011-8-1 01:58 AM
可以set 到, 不過就有多咗D 人有機會睇到
藍寶石級會員都冇用喇, 又唔摸得, 又唔叫得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。