<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2006-10-25 01:46 AM:

唔會卦,我有個fr跟過佢一排,都冇事.
哈哈我聽人講ja...不過我覺得有都唔出奇...
玩到無野玩...
Originally posted by kaing at 2006-10-25 01:48:

玩到無野玩...
咁又係,最近我都開始有d鍾意男人.
Originally posted by kaing at 2006-10-25 01:43 AM:

我覺得係有互相都愛對方...
年齡真係唔係大問題...
我唔排除好多係咁,有d人真係真心ge!尢其是呢d男人俾到人安全感,唔會玩玩下.處事亦都較為成熟.總唔會掛住係企打機掛..........
女仔都係需要安全感姐?
Originally posted by guswan at 2006-10-25 01:49 AM:

咁又係,最近我都開始有d鍾意男人.
男人定係男仔先....好大分別....
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 01:50 AM:

我唔排除好多係咁,有d人真係真...
安全感...係正常有既...不過唔會玩玩下...
我就唔敢講...hehe...
Originally posted by kaing at 2006-10-25 01:48 AM:

玩到無野玩...
唔好心多,真係呢種人係好怕俾人知.好少會主動暗示.......佢知你唔係就唔搞你
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 01:50:

我唔排除好多係咁,有d人真係真...
奇怪,我又老又冇錢又成日掛住打機.
所以唔好有偏見.等如唔好見到有錢佬有女友就話包.
Originally posted by kaing at 2006-10-25 01:50 AM:

男人定係男仔先....好大分別....
男仔?接受唔到個喎?你唔會搞我下話?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 01:53 AM:

唔好心多,真係呢種人係好怕俾人知.好少會主動暗示.......佢知你唔係就唔搞你
當人有權力...就唔同...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-25 01:53:

呢個時代點會介意?我以前有個助導朋友,
有次响片場比一個已故男星當眾問:
你皮膚咁滑嘅?你搵xx碌面嚛?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。