<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-14 07:07 PM:
卜比Sir狠批碧咸得番兩年...
今年仲打得後過上年,有咩辦法打得好呀~
摺吧啦
加絰臣同柏保路加西亞踢得唔好,攔截又做唔到,官網計兩人得果3次定4次成功攔截,攞到波又連唔到上去,進攻上完全冇作為
進攻又埋死中間,冇晒兩翼....唉
所以搞到踢到一pat野咁囉= ="
摺吧啦
碧咸德國世盃後退出國家隊

英格蘭國家隊隊長碧咸在接受英國媒體訪問時,2006年德國世界盃賽後,他將退出國家隊。

碧咸說:“作為英格蘭球員,我想2006年世界盃賽後應該是我離開的時候了。盡管很多球迷希望我一直踢下去,但是當我明顯感到自己的腿越來越沉的時候,我知道,應該找點別的事情去做了。”

29歲的碧咸目前效力於西班牙皇家馬德里。在上個月的世界盃外圍賽與威爾士的比賽中,他的肋骨受了傷。已經休息了6個星期的碧咸的傷病已經痊癒,有望和隊友一起參加17日與西班牙之間的友誼賽。

=============================================
希望06年會係踢得最最好 . . . . = =
一早知道佢會06年之後退休,如果06年真係攞左世界盃唔排除佢會踢埋歐國盃先退= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-15 13:54:
一早知道佢會06年之後退休,如果06年真係攞左世界盃唔排除佢會踢埋歐國盃先退= ="
咁佢06年後疊埋心水退休都得喇
Originally posted by ciger at 2005-9-15 01:57 PM:

咁佢06年後疊埋心水退休都得喇
梗係啦,英格蘭依家呢個勢攞到世界盃既話惡魔都變天使啦= ="
摺吧啦
今個星期日皇馬作客對愛斯賓奴,大家點睇丫???
今場皇馬勝算唔大....= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-16 05:14 PM:
今個星期日皇馬作客對愛斯賓奴,大家點睇丫???
今場皇馬勝算唔大....= ="
我唸要嬴,唔嬴點同江東夫老交代
Originally posted by abc123aa at 2005-9-15 13:54:
好心咪鬼阻住D後輩上位la,頂唔順喇,見好就收la

[ Last edited by 清揚 on 2005-9-16 at 05:28 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。