<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你患o既應該係咸濕病 , 好撚難醫的
你患o既應該係咸濕病 , 好撚難醫的
AWU 發表於 2011-8-5 02:59 PM
認真嫁!
所以從來我除左陸上運動,其他唔使預我,,,
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

有嘢睇呀~
**** 本內容被作者隱藏 ****

有嘢睇呀~
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 05:12 PM
[quote]淫照外洩 國泰徹查 機師空姐駕駛艙口交

本地航空界爆出淫亂疑案,近日國泰員工瘋傳兩張淫照,相中一名穿着疑似國泰制服的空姐,在正在飛行的客機駕駛艙內,替一名外籍機師口交。消息稱,懷疑機師拍下照片後儲存電腦內,部份淫照卻外洩,機師已報警求助。國泰證實收到相關消息,正徹查事件是否屬實。有資深國泰員工坦言,若事件屬實,危及航空安全,有關機師及空姐難逃將被炒命運。
據了解,兩張懷疑在機艙駕駛室內拍攝的淫照,一張是一名年約 30多歲的亞裔女機艙事務長( flight purser)坐在椅上,向上張開雙腿,露出底裙。有看過該相片的國泰中人表示,相中人當時身穿紅色上衣及深色裙,疑似上月初才更換的國泰新制服,因此估計相片是最近拍攝。
他們從相片的拍攝角度及環境估計,當時駕駛艙內應該只得該機師及空姐兩人,極可能是機師自拍。這批淫照在數星期前外洩,懷疑有人用手機或數碼相機從該名機師電腦螢幕處「翻拍」有關淫照,再透過手機 WhatsApp流傳出去。消息指,這兩張淫照在國泰圈內已瘋傳,圖像質素相當粗糙。據了解,成為淫照外洩「受害者」的機師深知不妙,已立刻報警求助,報稱被人盜竊相片。
[/quote]

本帖隱藏的內容需要積分高於 999 才可瀏覽

有嘢睇呀~
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 17:12

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
gor
U ok?
Take more rest
自由神 發表於 2011-8-5 13:12
有心喇, 小小嘢啫, 不過d 女人仔過份緊張啫~
醫生都無乜嘢講, 因為佢都係睇番瑞士糖叔叔d 報告之嘛, 除咗e-mail 比對方將我嘅最新狀況話比佢知之外, 無嘢可以做.
最叻嘅物又係叫我休息多d, 唔好唔食藥, 駛鬼佢講咩~
老婆同我老媽子呢個時侯就一定三一萬能俠合體咁咖喇,
左一句"上床休息", 右一句"唔准xx (上網/睇報紙雜誌/講電話/玩玩具/打機/出街/食煙, 自行填上)", 同聲同氣........
呢個時侯魚毛仔終於有d 用, 因為只有佢在場嘅時間我先有得偷偷地xx (上網/睇報紙雜誌/講電話/玩玩具/打機/出街/食煙, 都係自行填上~)
d228216 發表於 2011-8-5 17:17
大皇每次搭飛機都有呢d service架啦
你比人打果陣  

記住...記住...記住...唔好話係我叫你o黎o架
AWU 發表於 2011-8-5 13:21
我一定打比d 佬問你間舖嘅營業時間, 叫佢地等你開舖先好過去~
我一定打比d 佬問你間舖嘅營業時間, 叫佢地等你開舖先好過去~
BOYDWAN 發表於 2011-8-5 05:25 PM
你打比我就會call齊自拍兵團落去影低
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。