<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
無辦法, 個個都係等機會食到盡, 根本就唔會諗以後會係點, 咁落去物遲早一鑊熟; 與其係咁, 不如同佢地散咁d 先喇~
水能覆舟亦能載舟, 好多時侯投資市場唔可以一味以正途去睇, 乸詐招一定要識, 仲要比人更擅長 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:29 PM
呢个戰場太多叻人,一般師奶真係血本無歸,,,

有時間記得教番一招半招俾我呀
等我玩多兩日收埋d 尾期數先啦, 實預你喎衰鬼~
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:32 PM

HSI 15,000
DOW 18,000
咁正?!
呢樣有同感,,,
你果啲我唔知幾貴,,,,不過我有類似經驗,,,
完全唔明點解啲女人既人字可以貴咁多
自由神 發表於 2011-8-10 21:28
一對白色人字拖, 加兩個C 就可以賣5,xxx, 除咗用離L 譜之外我都唔知有乜形容詞...........但係d 女人就可以數出幾百個理由講佢有幾靚, 我真係比佢吹漲~
唔係話唔捨得, 佢買一個H記春袋皮袋都要5位數啦; 但係我會諗, 將5,xxx 買其他嘢會唔會好d 呢?
可能呢d 就係男人同女人嘅分別~
一對白色人字拖, 加兩個C 就可以賣5,xxx, 除咗用離L 譜之外我都唔知有乜形容詞...........但係d 女人就可以數出幾百個理由講佢有幾靚, 我真係比佢吹漲~
唔係話唔捨得, 佢買一個H記春袋皮袋都要5位數啦; 但 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:38 PM
咁五差野又誇啲,,,
我上次奶野果對都係六百幾姐,,,
不過真係離能譜,咩幼帶又貴一百,,,
啤!
呢个戰場太多叻人,一般師奶真係血本無歸,,,

有時間記得教番一招半招俾我呀
自由神 發表於 2011-8-10 21:32
唉..........呢一層我真係無話可說, d 師奶玩投資根本就好似去馬交玩大細咁, 乜都唔知但就死都要買, 佢地根本連最基本嘅業績概況都一頭霧水, 試問點會唔中招? 正如當年做細路師父話過, 呢行就係要貪心, 越貪就越可以利用人嘅貪念, 吸晒佢地嘅所有........心入面我就唔認同, 但事實亦唔論到我否認~

HSI 15,000
DOW 18,000
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3689558&ptid=206102]Dominic. 發表於 2011-8-10 21:35[/url]
如果真係會去到呢個位嘅話, 我會叫你地即刻將d 錢轉晒去買金, 貴都要買; 因為兩日後就會起成倍!
唉..........呢一層我真係無話可說, d 師奶玩投資根本就好似去馬交玩大細咁, 乜都唔知但就死都要買, 佢地根本連最基本嘅業績概況都一頭霧水, 試問點會唔中招? 正如當年做細路師父話過, 呢行就係要貪心, 越貪就越 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:45 PM
循環不息,,,辛苦搵完就果頭俾番人,,,
真係好想可以投身呢行
咁五差野又誇啲,,,
我上次奶野果對都係六百幾姐,,,
不過真係離能譜,咩幼帶又貴一百,,,
啤!
自由神 發表於 2011-8-10 21:42
唔算誇喇, D 仔 同孖C 嘅比堅尼賣6,xxx !!! 兩塊布仔咋, 著咗又唔係會升cup 收hip, 食L 死佢呀~
如果真係會去到呢個位嘅話, 我會叫你地即刻將d 錢轉晒去買金, 貴都要買; 因為兩日後就會起成倍!
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:47 PM
會咁嫁?
因為衰退杲陣,黃金最安全?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。