<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
循環不息,,,辛苦搵完就果頭俾番人,,,
真係好想可以投身呢行
自由神 發表於 2011-8-10 21:48
大魚食細魚吖嘛, 呢樣嘢永恆不變咖.
所以每當我留手, 背後有好多人話我on 9 咖, 但係我只不過唔想生仔無seafood 啫.........雖然當年都無諗過會結論生細路~
(所以呀魚毛個seafood 非常健全~ ),
唔算誇喇, D 仔 同孖C 嘅比堅尼賣6,xxx !!! 兩塊布仔咋, 著咗又唔係會升cup 收hip, 食L 死佢呀~
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:50 PM
名師設計呀(女人說)
所以每當我留手, 背後有好多人話我on 9 咖, 但係我只不過唔想生仔無seafood 啫.........雖然當年都無諗過會結論生細路~
(所以呀魚毛個seafood 非常健全~ ), ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:54 PM
為保seafood,你都係小心啲好
(所以呀魚毛個seafood 非常健全~ ), ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 09:54 PM
呢兩句就是心聲
http://www.youtube.com/watch?v=aLTeWKnTeKE&feature=player_embedded
會咁嫁?
因為衰退杲陣,黃金最安全?
自由神 發表於 2011-8-10 21:54
黃金屬於稀有金屬, 相對地球其他金屬, 產量少可塑性強, 亦唔可以用合成技術完全製造, 好多加工材料甚至軍事用途方面都有需要佢嘅地方 (當然有代用品但效果差d), 所以咁值錢.
咁當有乜冬瓜豆腐, 銀紙變廢紙, 呢d 稀有金屬就好有用, 價值亦變得好高喇~
名師設計呀(女人說)
自由神 發表於 2011-8-10 21:56
乜嘢名師設計呀, 手工精巧呀, 質料上乘呀, 品味突顯呀...........我已經聽到曉背喇~
黃金屬於稀有金屬, 相對地球其他金屬, 產量少可塑性強, 亦唔可以用合成技術完全製造, 好多加工材料甚至軍事用途方面都有需要佢嘅地方 (當然有代用品但效果差d), 所以咁值錢.
咁當有乜冬瓜豆腐, 銀紙變廢紙, 呢d  ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-10 10:02 PM
明白!明白
今年有無機會實淺下?
唔係升就係跌嫁啦
Dominic. 發表於 2011-8-10 09:15 PM
Friday果批到期, 聽日谷住夾上
為保seafood,你都係小心啲好
自由神 發表於 2011-8-10 21:59
咁我同呀seafood 又幾friend 嘅~
一日計?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。