<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
有幾風光喎, 相比同期出道嗰d, 我蚊滋咁咋, 艇又無買過, 機又無買過, 至叻都係買嗰幾部畜牲; 佢地嗰段時間已經玩拔加哋喇~
最慘係我玩玩具同遊戲機佢地話我痴膠根, 除咗女人同飲飲食食我叫做同佢地分庭抗 ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-11 10:17 PM
唔買超級豪華遊艇、私人飛機
maintenance 啲錢都唔嘢少
咁咪剩番大把

cash is KING
入貨位又唔係高, 點跌都唔會跌破個位, 可以留吖....
但如果有心水貨, 物套現咗先, 跟手再買番都仲得~
咁咪剩番大把

Dominic. 發表於 2011-8-11 22:24
咁我呢幾年都捐咗好多出去嘛.......再加埋身體嘅問題呢, 用咗唔少咖.
而且都係數字遊戲啫, 根本就不值一晒~
所以我點都要留d 比老婆同屋企人就係咁解咯.......
同大帝去食sugar water, 女人.................唉~
我想買咖.........不過驚比人當我係欖枕咁耷咋~
又唔係話想去識個真人, 但係我大帝都會呷醋咖~
BOYDWAN 發表於 2011-8-11 10:22 PM
你話買今期限量版ezone送
$53,000
Acceptable Price
呢d 物叫唔值咯! 得個學位但係乜料都無~
BOYDWAN 發表於 2011-8-11 10:23 PM
學位夠照嫁啦
咁咪剩番大把

Dominic. 發表於 2011-8-11 10:24 PM
超多啦真係!
$53,000
Acceptable Price
Dominic. 發表於 2011-8-11 10:33 PM
ask 將軍有冇現貨
英雄莫問出處
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。