<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
減晒所有免稅額後
首$40000@2%=$800
另$40000@7%=$2800
另$40000@12%=$4800
餘額@17%
Dominic. 發表於 2011-8-12 10:20 PM
康哥交standard rate 16%啦
咁又唔好咁徙自己, 你d 街景我成日都覺得幾有人性嘅味道............
雖然你多嘢要兼顧, 但係呢d 觸覺係天份嚟咖, 所以分分鐘第日拍到好嘢可以上nat-geo 都唔奇咖~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-8-12 22:12
你咁欣賞 , 整多幾張過你

佳佳? 好嘢嚟咖.......加蛋仲正呀
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3691104&ptid=206102]belibala 發表於 2011-8-12 22:16[/url]
我又無記佢乜名喎..........成條街都有呀婆喎............不過我就見到間舖有隻大肥貓, 成隻加德里奧咁~
康哥交standard rate 16%啦
d228216 發表於 2011-8-12 10:21 PM
標準稅係15%
我老蟹都話無試過啦!!!! 我同Ruby 姐話未識佢之前我花仔嚟咖~~~
不過佢 嘅樣之嘛............
BOYDWAN 發表於 2011-8-12 10:19 PM
咁咪你不如"估"下呀
減晒所有免稅額後
餘額@17%
Dominic. 發表於 2011-8-12 22:20
搵個會計去幫你同對方拆數啦, 慳番好多咖~
減晒所有免稅額後
餘額@17%
Dominic. 發表於 2011-8-12 10:20 PM
果然高人工人仕
我又無記佢乜名喎..........成條街都有呀婆喎............不過我就見到間舖有隻大肥貓, 成隻加德里奧咁~
BOYDWAN 發表於 2011-8-12 10:23 PM
如果叫你入元朗佳記咪仲pk
你咁欣賞 , 整多幾張過你
AWU 發表於 2011-8-12 22:21
好鬼多元化.........逐張單獨睇去感受吓先~
BOYDWAN 發表於 2011-8-12 22:23
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13398
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。