<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2007-9-15 10:55 PM:

Bale 1 goal ???
好似係free kick
Originally posted by 艾力克 at 2007/9/15 22:55:

http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 艾力克 at 2007/9/15 22:55:

how about Man Utd. ???? Win , draw or lose ???
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2007-9-15 10:57 PM:

how about Man Utd. ???? Win , draw or lose ???
vidic 接應 nani 角球頂入 (83mins)
1:0 完場
Originally posted by 艾力克 at 15-9-2007 22:42:

今年新秀同港姐一樣
質素一般, 仲要係咁爆冷
6號仔唱棋王都唱倒死死下, 唱好人仲要一開始"沒結果"就假音, 仲要假得黎唔岩音o個隻 = =
高音唔得, 假音唔得, 唱歌又用死喉嚨聲, 都唔知出黎仲乜
我懷疑6號仔有背景, 否則新秀冠軍由尖咀排到晏菲路都未輪到佢......
我今朝開 Now 睇返青衣城準決賽, 6號仔唱棋王高音位好亂, 走哂, 都入到......
以為陪跑, 点知佢咁都羸到.....

老實講, 佢唱棋王仲差過八両金唱 "夠膽大声笑"....... 走音仲勁過鄧走音
彈結他仲廢過李雲迪彈琵琶..... 仲要唱到 "我的心受傷了" 咁開心, 托呀 ???

我串啲講句, 佢三首歌都差過 2號 已經係不爭嘅事實, 而 2號 亦係連我都服嘅歌手.......
但係嗰個走音, 冇氣, 喉嚨, 黑幕王子 ? 佢連想有任何一首歌唱得好過我嘅資格都未有.
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-15 10:59 PM:

我懷疑6號仔有背景, 否則新秀冠軍...
如果你是金庸女主角之父 , 你不會讓女兒和那男主角一起???
Originally posted by eqhigh at 15-9-2007 22:43:

你唔講,,我真係唔知啵
呢條柚簡直係香港樂壇嘅毒藥.......
Originally posted by 艾力克 at 15-9-2007 22:43:

難為左我
聽得好辛苦
而家開始, 有識之士只会對 CASH 有希望............
其他比賽皆屬雞肋之下...
Originally posted by 我愛章小慧 at 15-9-2007 23:00:

如果你是金庸女主角之父 , 你不會讓女兒和那男主角一起???
如果我是金庸女主角之父 , 我不會讓女兒和熟女天后一起...
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-15 10:59 PM:

我懷疑6號仔有背景, 否則新秀冠軍...
岩岩o係英皇hp睇個video, 6號仔唱得好過今日喎

2號係幾好o既, 但你都要寫個服字, 我會睇少你架喎

其實6號仔個樣係幾岩英皇o既, 可能英皇諗個樣至少要得, 唱歌可以慢慢學/練
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。