<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
就係你話無地址果間
AWU 發表於 2011-8-19 10:30 PM
yes.....不過早幾日唔記得左喺邊到立到佢有個地址。不過個地址太簡單,搵極都搵唔到喺邊
宜家再call 吓memory喺邊到見過先
2000幾甘平真唔真
香港 李健網頁無套餐價甘要網頁黎做乜
http://www.a1driving.com.hk/main-page_2_1.html
mnbvc 發表於 2011-8-19 10:32 PM
學車?邊度平?我都想學!
就係你話無地址果間
AWU 發表於 2011-8-19 10:30 PM
記得喺呢到先睇到佢個地址
http://www.price.com.hk/starshop.php?s=613

反而佢哋自己個website提都冇提個地址
啲人問佢哋個地址,佢哋懶神秘又話要send email問佢哋,有啲奇怪???

8B Wing Cheung Bldg, Kowloon, Hong Kong
Wing Cheung Building search google map hk 永祥大廈喺上環 皇后大道西141-151號
冇理由佢哋連個街名寫都唔寫,奇上加奇
學車?邊度平?我都想學!
自由神 發表於 2011-8-19 10:48 PM
Light Goods Vehicle(LGV) or Private Car (Automatic/Manual) or Motorcycle or others ?
Light Goods Vehicle(LGV) or Private Car (Automatic/Manual) or Motorcycle or others ?
Dominic. 發表於 2011-8-19 10:52 PM
普通私家車。
有咩私家車係唔普通既?
後記: 今次個場地燈火不足, 加上前面O行坐了一批娛記, 毫無公德企椅拍攝, 大會場地保安無能, 完全阻礙購票入場觀眾. 嚴重影响本人拍攝及心情, 但憑着內心一團火, 及多年惡劣環景拍攝經驗, 相片皆滿意.

Fans則為少女為主, 大部份背心短裙(褲), 陪伴我這大叔一齊企 ...
d228216 發表於 2011-8-19 02:50 PM
有咩私家車係唔普通既?
阿葛Sa 發表於 2011-8-19 11:12 PM
問大皇b
但係考牌有分既咩?
automatic / manual ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。