<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-20 05:46 PM:

我投:贊成
老二唔會托手肘嘅我估.
我地結義之情,可昭日月.

BOYBOY實話同年同月同日BAN....
屌!點解我無份嫁!
唔通連BoyBoy都知我地隊野原本叫【一天死】
Originally posted by wer at 2007-5-20 22:11:

唔加我分仲笨呀
不過,我這個分數仲想加的話,好似大貪左d
EF小人物

Originally posted by Lyon at 20/5/2007 16:45:
我要求分, 唔...
Originally posted by QuiGonJinn at 20/5/2007 17:11:

老大,你咁講即係飛我出局啫,
我地...
咩呀!~ 嚟玩野呀!~ 分係我set 嘅!~

入唔到咪入唔到囉!~ 鬼L叫你兩個咁L大碌呀!~
入L左去D女重有嘅!~ 我o地呢D 小笨咒點算呀!~~

Originally posted by coolala2005 at 2007-5-20 10:16 PM:

咩呀!~ 嚟玩野呀!~ 分係我set ...
lala你大細超
Originally posted by 自由神 at 20/5/2007 22:17:

lala你大細超
自由神~ 我係大細春呀!~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-20 10:21 PM:

自由神~ 我係大細春呀!~~~~
屌!我搵極到搵唔到舉中指既icon既?
Originally posted by coolala2005 at 2007-5-20 10:16 PM:

咩呀!~ 嚟玩野呀!~ 分係我set ...
呀..呀......呀, 入o左啦.......仲好舒服呀 ~~~~

不過要由 page 1 追番上去呢 ~~
Originally posted by 自由神 at 20/5/2007 22:22:

咪有囉!~ 凸
Originally posted by Lyon at 20/5/2007 22:24:

呀..呀......呀, 入o左啦.......仲好舒服呀 ~~~~

不過要由 page 1 追番上去呢 ~~
仆街丫!~ 邊個含+剷放你入去咖~~~~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-20 10:22 PM:

96 x 96 PIXEL下載

80 x 145 PIXEL下載

144 x 160 PIXEL下載

112 x 160 PIXEL下載

152 x 94 PIXEL下載

110 x 110 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 求分体瞼營【已結束】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。