<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 11:41 AM:6 g( h1 O6 e: H- i) \' h) o' N

; q/ R) X/ O5 Z. c5 U% z' \& f1 d+ v9 E; \& u; W$ i9 a% j
& q/ D5 X' l' t+ H& a
之前可能樂兄沒空答我,不如你話我知啊。  係咪政治版都有分加架?
7 j2 L$ \3 L& E/ P8 P9 t& Q! K
定期貼報紙專攔 有分加.
  i7 @; ~6 ~. x0 M% [& p
& I! g5 l' ]! p兩個月前小弟加過 九哥 3分, 即時動盪, 所以小弟自我禁足政治版.....
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 11:58:, F! ~# g: b$ }# Q; b1 y8 a% v
4 J) z6 {9 U9 z. T1 c2 w  x
定期貼報紙專攔 有分加.: E7 j5 V& u# `- V9 ^$ g

8 R7 ~/ _( _7 b/ [兩個月前小弟加過 九哥 3分, 即時動盪, 所以小弟自我禁足政治版.....
1 P. c* b: b! V% ^5 y) A  S' |我老早想貼,但不知在哪找
EF小人物

Originally posted by d228216 at 2005-11-10 11:58:
: b3 z- _3 q  _5 w- i' L2 w1 R, j  B' z7 p5 g( Y1 `
定期貼報紙專攔 有分加.
* `1 M4 V; r0 B* a
! J4 V. |) _8 _- z1 I1 C+ E兩個月前小弟加過 九哥 3分, 即時動盪, 所以小弟自我禁足政治版.....
9 d- T1 f4 n; g& I7 @" t! X! @8 u! P+ e" Z: J

# o2 J1 X* q) d; d- @- k0 ?' gOIC  多謝兩位講解
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 12:04:
- B' ^3 `6 s, \3 n- Z  z5 @
2 [6 ^7 @$ g9 W4 N3 d% m
1 X0 Q4 ^& [! r2 z5 g8 }. V# Q
9 `* z; a1 O/ {! O2 G' X5 p3 gOIC  多謝兩位講解
0 w3 Y$ M3 d1 t9 m
????????????????????
EF小人物

p.s. 1 r. f% T6 v9 |5 r* T

. V7 @3 X4 }7 Q# @3 K+ A( Q我對政治版的經營方式有不同意見, 又對某幾會員言論極度不滿, 所以冇必要我唔會去....
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 12:09:& {# u! H, s8 R4 ]
p.s. 6 e& k2 t' O; ~2 x( S
5 a! l( [) B7 P0 a/ L  p
我對政治版的經營方式有不同意見, 又對某幾會員言論極度不滿, 所以冇必要我唔會去....
. u4 R# ^$ D/ ?2 l7 x% O9 A
! s+ Y/ A" ?- P: b; H1 H+ W% F; ?
oic。 但依家應該好d啦呱,我都見到近幾日少左人去,包括我。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by wer at 2005-11-10 12:07:. |; B7 f2 U; o
7 w  a. \; m$ B1 z* r9 v
????????????????????
0 F  R# h* G$ h9 u" w0 }
6 j/ M5 |) M+ n) m我俾了資料我嗎!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 12:09:
9 J. @, q! u( {5 tp.s. ' b: g% j6 H$ r1 T! @  Z. r

" v  {. a7 {5 ?7 c6 _我對政治版的經營方式有不同意見, 又對某幾會員言論極度不滿, 所以冇必要我唔會去....
7 Y3 I& w! Y, a8 b) ?5 Yreally?
EF小人物

see u all,返工囉!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by wer at 2005-11-10 12:15 PM:3 @$ z' E2 O; }
+ _, f/ T$ J- v' K
really?
; J" s" `: V: I* x
真的...但我依d蚊型版主, 唔啱就唔玩, 我唔會多事攪攪震
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。