<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-1 16:46:
我想退出,7月分不要計我喇~~
原因可能同 Kakei 一樣, 也可能唔一樣~~~

就咁,大家加油。
你又知我咩原因?
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 22:45:
今晚啲波咁少人落注既
咁你叫到....唔落都唔得啦.......

費德列斯達 @ 1.75
巴西 @ 1.36

2串1.......每注$1,000
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-7-1 22:59:

咁你叫到....唔落都唔得啦.......

費德列斯達 @ 1.75
巴西 @ 1.36

2串1.......每注$1,000
琴晚睇完個網之後買左哥連泰斯,串隊自己揀既戈亞斯2x1....
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 10:45 PM:
今晚啲波咁少人落注既
遲d買費事俾人跟 XDDD
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 23:11:

琴晚睇完個網之後買左哥連泰斯,串隊自己揀既戈亞斯2x1....
儘信書不如無書呀.......kakei我唔知你之前有冇去過佢地既壇......
佢地冇錯可能係有最新既資料(如比賽時天氣...傷兵等...)...
不過佢地班友既盤路同賠率分析方面差到貼地.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-1 23:12:

遲d買費事俾人跟 XDDD
你買遲啲咪當日行一善囉
Originally posted by feuosma at 2007-7-1 23:14:

儘信書不如無書呀.......kakei我...
所以今晚我決定信自己!
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 23:26:

所以今晚我決定信自己!
kakei...我見佢地d版主係咁樣管理果個版既....

(1)只係講邊個邊個會贏....唔解釋理由既....初則警告...再犯即ban...
(不過我地呢度當然唔駛咁......)
(2)開宗名義講名講邊個邊個或邊隊邊隊打假波既.....即ban....(好似因為佢地要負法律責任).....
(3)發表任何有種族岐視既觀點...........即ban

比你參考下......
入球大細過關 5串6
費德列斯達 對 奧特格寧蘭  大(1.57)
辛迪夫佐特 對 利尼史特朗  大(1.65)
史達比克 對 史卓加斯特  大(1.62)
史達 對 利恩  大(1.6)
白蘭恩 對 特林素  大(1.6)  @20

波膽 2串3
史達比克 對 史卓加斯特  3:1(12) & 主其他(26)
白蘭恩 對 特林素 3:1(10) & 主其他(25)  @10
Total : 200
Originally posted by feuosma at 2007-7-1 23:33:

(2)開宗名義講名講邊個邊個或邊隊邊隊打假波既.....即ban....(好似因為佢地要負法律責任).....
(3)發表任何有種族岐視既觀點...........即ban

比你參考下......
(2) 法律責任 ---> 誹謗??
(3) 初犯警告!再犯再Ban!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。