<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我地係抄人地微博, 又等吓大家睇吓有幾差, 令到你及LINSON誤會

陳茵媺、張可頤及徐子珊等出席新劇《法證先鋒III》宣傳,現場播出陳茵媺在廁所清理咖啡漬時,除去恤衫露出黑bra的片段,令全場人譁然。 陳茵 ...
teddybape 發表於 2011-10-9 11:12 PM
我會考中文B
所以連粗口都咁在行
再次證明馬神康係鐘意收埋食..................再唔係就派山埃.............唉
belibala 發表於 2011-10-9 10:37 PM

前兩星期三又唔見你多謝我

場場都有心水,咁多隻.....你哋點跟......
揀馬又要睇臨場,自己又要落注,講得幾多俾你哋聽
全日心水.....大家勝利咪輸到P都冇.......唔係我都贏幾千啦
邊有咁多隔夜1隻實牙實齒咁搞掂,有啲話我全職賭馬啦
070608-10-2011
11:57
沙田
星期日
過關
3X4
獨贏及位置
獨贏
獨贏
2 場    6 快意
7 場    6 天賜福星
11 場  4 大家勝利 $10

$70.00
070908-10-2011
11:58
沙田
星期日
孖寶2 場    6 快意
3 場    4 歡樂寶寶 + 7 金剛驃 $10

$20.00
071208-10-2011
15:43
沙田
星期日
過關 獨贏
2X1
6 場    1 喜運財星 + 4 陽光普照
7 場    6 天賜福星 $10

$20.00
071508-10-2011
15:44
沙田
星期日
過關 獨贏
3X1
7 場    6 天賜福星

$20.00
071608-10-2011
15:44
沙田
星期日
過關 獨贏
2X1

$20.00

073408-10-2011
17:52
沙田
星期日
孖寶3 場    4 歡樂寶寶 + 7 金剛驃
4 場    12 熱錢 $10

$20.00
073708-10-2011
17:53
沙田
星期日
孖寶2 場    6 快意
3 場    10 喜相逢 $10

$10.00
074008-10-2011
17:53
沙田
星期日
孖寶3 場    10 喜相逢

$10.00
074308-10-2011
17:55
沙田
星期日
孖寶5 場    2 紅跑車
6 場    1 喜運財星 + 4 陽光普照 $10

$20.00
074608-10-2011
17:57
沙田
星期日
孖寶10 場  2 甜將 + 3 旺當家 +
           4 牛精大師

$30.00

076409-10-2011
13:22
沙田
星期日
孖寶3 場    13 金滿貫

$10.00
076709-10-2011
13:54
沙田
星期日
位置4 場    12 熱錢 $30

$30.00
077009-10-2011
14:00
沙田
星期日
位置4 場    12 熱錢 $20

$20.00
077309-10-2011
14:23
沙田
星期日
位置Q5 場    2 紅跑車 + 6 無雙小子 $20

$20.00
077609-10-2011
14:24
沙田
星期日
過關
3X4
獨贏及位置
獨贏
獨贏
5 場    2 紅跑車
7 場    6 天賜福星 + 7 帝豪駿駒

$120.00$251.00

全日心水.....大家勝利咪輸到P都冇.......唔係我都贏幾千啦
邊有咁多隔夜1隻 ...
Dominic. 發表於 2011-10-9 11:32 PM

邊有咁多隔夜1隻 ...
Dominic. 發表於 2011-10-9 11:32 PM
今日"軍事行動"跑第一, 羅生終於拉頭馬
今日"軍事行動"跑第一, 羅生終於拉頭馬
teddybape 發表於 2011-10-9 11:36 PM
上季已經拉過啦
http://www.hkjc.com/chinese/racing/results.asp?racedate=25/04/2011&raceno=09

又唔一定係我最心水一定最大機會贏
我當然知, 去年係軍事攻略

但軍事行動自從贏左

2010紐西蘭打吡冠軍之後來香港都未試過第1。

羅生成日在blog中話最想跑第一係呢隻

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。