<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 23:41:

(2) 法律責任 ---> 誹謗??
(3) 初犯警告!再犯再Ban!
冇錯....不過係當真係開名先係姐.....同埋我地呢度駛唔駛都係咁????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-7-1 23:45:

冇錯....不過係當真係開名先係姐.....同埋我地呢度駛唔駛都係咁????
啫係直接講球隊名?e.g.xxx打假波。
咁如果人地見到告我地我地就會賴野?
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 11:49 PM:

有咩問題丫?
靚仔娛
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 23:49:

冇錯.....我就係想知我地駛唔駛好似佢地咁有呢層顧慮........
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-7-1 23:50:

有咩問題丫?
即係唔好直呼球隊名稱然後加句話佢地打假波。
e.g.紅魔鬼
(可以)紅魔鬼打假波!英超魔鬼隊打假波!
(唔可以)xx打假波!

註:xx為紅魔鬼正名

我咁講啱唔啱呀feufeu??
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-7-1 23:50:

有咩問題丫?
其實如果我地晌度講我估問題就唔大既.....因為呢度睇既人始終有限....

不過佢地執得嚴係因為佢地覆蓋既面廣泛d....咁比人秋秤既機會就會大d....
費德列斯達 [-1] 對 奧特格寧蘭 [+1] 客 1.80
史達比克 對 史卓加斯特 主 1.60
2x1 @500

一陣會edit落mexico

墨西哥 對 厄瓜多爾 主 1.95
肯薩斯巫師 對 FC多倫多 大 1.65
2x1 @500

過份~
今日得一場讓球

[ Last edited by 艾力克 on 2007-7-2 at 12:04 AM ]
7月重新黎過!!!

混合4x5
星期日8  主 (1.95)
星期日10 主 (1.60)
星期日 6 主[-1] (2.35)
星期日 9 和 [-1] (3.35)            @100
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-1 23:54:

即係唔好直呼球隊名稱然後加句話...
冇錯就係咁.......我見過佢地有人up d咁既野.....跟手佢地就會ban果個人同刪帖......
Originally posted by feuosma at 2007-7-2 00:00:

冇錯就係咁.......我見過佢地有人up d咁既野.....跟手佢地就會ban果個人同刪帖......
等下問下大皇意見先。
送夠你4千分~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。