<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:03 PM:4 B- n2 [4 r. H: H8 d  [( l7 ^) L- a

$ [0 _/ j$ S4 \$ y! _: j/ n
6 l$ h: i, x: T) I+ ]0 [& N6 Z! Z' a死仔, 咪講左你知點解唔置頂囉....
7 a6 D1 n; W- h4 P( ~2 @因為響下面其他人見到佢升上黎可以知道有update丫麻~
2 ^& ?' R& G/ w2 r; m' U開會訓著教?
* s( h+ K6 J; h! U6 Y: Y0 E- g9 Z( I, y
唔係呀~應該係話每個區都好似論壇公告咁都有一個link去我地呢度既post!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-1 11:05 PM:
6 V8 N1 q; }2 c5 ~8 I0 C7 m
7 i2 `  `' u) O- l: \9 C) b睇到啦
& ]0 P# Y  O/ R3 k) e7 n7 o7 t' _) P幾好呀
4 z. N* x$ O9 @& f' z' ?- e$ K文字區run得好
$ O  J5 S5 i: g; ?1 J咁我先可以安心去攪aio
$ c# F  M+ P0 X- j6 V% k6 U此外可能遲d會加level3....
lv3 back to ef ??
講D野俾你地知
/ u: I7 F8 S" ]* I: s. M! `琴日有賊入我屋!!
' a  c' x9 }$ p- C+ {# |好得人驚啊
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 11:04 PM:
& T% S. L8 R2 j. A* O. Y; m: L$ |) s/ b+ |
←睇我唔到
- o" A0 E7 Y4 c0 O1 _4 Q) g4 ]$ L7 H你 撞到shot左, 唔聰明了...
5 c( l0 O" s1 m! ^(因為撞過, 所以帶返個頭盔)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-1 11:00 PM:
6 u7 u" Z$ g3 E
$ H0 y3 Q4 Y- F* L9 [, c5 B8 |* w1 [& o
唔好咁啦% t6 _3 w( V/ H$ S3 u
多事之際,大家要團結一齊啦
" \/ y1 P( H2 s% g% N0 M0 E' q5 u

# |' ~( y% N9 C& M( p8 F/ _/ U/ _睇定 d 先啦.... 我覺得曼記實俾新班主玩殘.... Remember Leeds United?? 唉....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by invisible at 2005-7-1 11:07 PM:0 Q1 F: @( q6 {
講D野俾你地知# K% Y9 B3 r. p! G
琴日有賊入我屋!!
- u3 b) Q) E# \  p# e; V) G# Z好得人驚啊
! }- P! [9 i! g7 d# S& T

/ Z  \3 U: K& z: k% n& \跟住點呀
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:02 AM:' j* n$ N: t6 g1 B
8 n  K- F% n7 u

* g0 U3 U3 S+ q5 n) {- R7 g我建議唔好set權限$ n0 j) W0 f% A# W9 H& O3 q
因為新手/cdrom可能會因呢個post去分享個人意見
( z# @: j  R- @9 u2 A: x此外aio好既topic如無意外都set左分
/ W) D. j& S* O0 ]所以唔會有白食既午餐出現
& Q# v3 e, d9 a0 V3 x+ N
* w2 J6 ?$ r# ~
搞掂喇~
hihi 咁多位
% T4 a1 n/ P' c$ N& Y* c, `我番黎啦
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:06 PM:& W7 C0 A$ ^' [0 c* I
3 X  U7 J1 m! b- ^1 D
whahahahahhaa9 s5 P" @0 S5 t1 `: D/ m
無錯, 搶左個猛將過黎~. Y9 h  Q, q+ H

6 I) ?7 B" I# t4 s老頂, 你睇
; Y9 e( m1 q0 f& I4 `( n3 z' [: W. X' L. `% ^
我既身份係好似范志毅幫傑志鬥祖雲達斯咁...
Originally posted by hoho886 at 2005-7-1 11:08 PM:
' @5 k. J* ~/ U; w$ Khihi 咁多位
# U' Z3 U& w$ ]' X7 T1 {! U我番黎啦
6 G7 V# }" K' b- y5 g* c8 P! T8 B
hi好好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。