<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
邊d 人會 秋秤 丫?
靚仔娛
乜家 好似 搞到 咁麻煩 ge ?

有咩新例 丫, 吾系好清 楚 wo.
一陣中蕉就吾好 la.
靚仔娛
問題...
1. 重新計分定點?
2. 駛唔駛開新post?
3. 即場投注係咪唔接受?
4. 係咪有每月冠軍 (or亞軍季軍?)
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-2 12:13 AM:
問題...
1. 重新計分定點?
又重計﹗?... 天啊﹗點解.
靚仔娛
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-2 00:05:

等下問下大皇意見先。
送夠你4千分~
其實我自己覺得呢度就唔駛咁嚴....kakei我唔知你有冇晌佢地入面睇過......
佢地d版友成日都會話呀某某版友係莊家扮既....(因為個友友成日廢up...)
而我地呢度當然唔會有.......
而咁耐以黎我地晌度話打假波都係講下笑姐......我自己都有晌度講笑咁講過.......
所以我就覺得唔駛好似佢地咁.........同埋我地香港其他既壇既做法係點???(我真係唔知....)

(你唔好加分啦.....我都係up下比d意見你姐......你祝我今晚中仲好啦...)

[ Last edited by feuosma on 2007-7-2 at 12:19 AM ]
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-7-2 00:09:
邊d 人會 秋秤 丫?
正所謂唔怕一萬,只怕萬一!
你可以話我不切實際,庸人自擾,杞人憂天等等!
但做人要居安思危,未雨綢繆,現在大家處於安樂之境,但亦要想到將來可能出現的危險。
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-2 00:13:
問題...
1. 重新計分定點?
等呀副版主話事啦...........我冇意見...跟大隊......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-7-2 00:16:

其實我自己覺得呢度就唔駛咁嚴......
OK!!我會考慮下~
其他壇唔知wo~
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-2 12:16 AM:

正所謂唔怕一萬,只怕萬一!
你...
好驚有人報警丫.
靚仔娛
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-2 00:13:
問題...
1. 重新計分定點?
1. No Comment!
2. No Comment!
3. 公平做法 - 取消!
4. No Comment!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。