<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 12:32 AM:+ G: e4 e) M7 ?8 R& p) A( V' {

& ~" U4 |9 H* Y' ~- P" b! ]& [( L
( A+ n5 p9 M) N唔駛驚做老婆奴+ Y- r& [) `+ M! d3 y
送你一句老土說話# A4 b0 z( M9 P/ K
「怕老婆會發達」; j- ^" k, |+ }
我等你發達呀
/ F8 e* u- Q1 k" h' @& _9 c7 X. X! b3 ^- y  X" i8 R8 [  a$ z3 B
咁又唔係怕既~我係尊重佢jei~
me back la, lol 966
Originally posted by crap at 2005-7-2 12:33 AM:
' V* u1 G7 w- V8 S隻DVD-R要10幾蚊嫁=.=
- U( Q) U. c. H$ [" f
10幾蚊* J/ x* f, j1 h% U* G( f/ K
你被人呃咗啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-2 12:31 AM:
. q* \5 O4 l. i" N+ F% v- |% `5 `) d  X
both~
/ L' h% \  Z9 z( _5 Y* G" ]  u0 |3 `
從一個狼虎年華嘅有夫之 lesbian 嘅角度嚟睇, race 正 d
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by crap at 2005-7-2 12:31 AM:( w6 u1 ~( S* j6 [4 o0 n) V

6 M& \: k: t! K# a1 O- Q2 e好姊妹 =.="
% q. \1 z6 k  |! t# w1 q- B$ G% P0 _) S3 M7 v5 ^
聽日整啦咁我=.=
% E4 `/ p8 N; E6 B; f9 ?) z
蟹粉﹐我而家draft緊一個。。。。比幾個字我啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 12:34 AM:2 \. K" x0 J5 f
咁又唔係怕既~我係尊重佢jei
' T; E5 s: _. N: n$ H% W, w

8 P/ o" b1 ~$ X4 k! M; L呢句係怕老婆既人例牌台詞???! O' I; Q! c( ?& B
wa, lesbian... lol
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 12:32 AM:3 u/ S! [3 E* l7 }" B% O7 B

2 E( O9 r% V  M' q0 U9 |
/ {4 h# E7 y7 M7 [! W( V  w% h唔駛驚做老婆奴
7 P# g0 B7 b* u& w. ]送你一句老土說話' z  u% A: y7 z) J. s2 Z
「怕老婆會發達」6 S5 n/ r" @) y* w* _; K5 I6 F" G% P, P
我等你發達呀
# X$ i+ g( P9 o' m/ z2 X7 H
9 ~6 ]9 j3 \8 o% N9 ^  }( Q# `
Modification:
; n- l) j# }, ?: q9 Y( `怕老婆個老婆会發達
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
卡妙響到嗎???????????????
anyway, times new square?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。