<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2005-9-20 01:54 AM:
可惜第100場波輸波收場,狂射都唔入...
係囉= ="點解上面d相睇唔到既= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-20 04:00:

又一個以為自己好勁既球員係度撩人,做左又唔敢認,係男人就認公開撩人先啦,唔抵得人地打皇馬丫???
你Save la,你以為碧咸做得好啱咩,人地撩你你就去還拖,EQ低到無倫,仲要系通道秋後算帳,仲乜ar,好威咩,比人打完一巴掌就著草,夠彊就還拖,又冇膽又要寸人,輸波兼輸埋風度,又唔檢討下點解成日輸,一味識搵人出氣,要出氣返屋企關埋房門搵老婆出氣la,系球場搞事型D咩???

打皇馬使乜唔抵得,有大把比碧咸更好既球員系打細球會既,咪以為入得皇馬就一人之下la,你估個個人都好恨上呢隻馬咩,入得皇馬就一定好架下,系咁勁就唔該比D好既戰績出黎先!!!!!

Ar版主,你鐘意D乜野冇人會阻你,但你可否系比較客觀的角度去鐘意,不要在主觀的角度去鐘意呢???

[ Last edited by 清揚 on 2005-9-20 at 09:32 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
球員都係人,碧咸因輸緊波衝動亦正常事,係有不當,但唔係人地搞佢先,佢會咁冇品咩~?
人地撩你你就去還拖>>>請睇清楚,係碧咸比人打一記耳光(如質問都係還拖則無話可說)

EQ低到無倫>>>eq低就即刻還拖,唔駛等完場~(果d火爆球員叫咩野~)

仲要系通道秋後算帳.....冇膽又要寸人>>>係球場打又話eq低,忍到等完場,又串人想威~仲有,比人打完唔還手又話唔夠彊,打左又話冇風度~所以碧咸輸波冇輸風度,比人侮辱完質問一下係維護尊嚴~輸風度係對方球員~

清揚兄,你仲可以叫人客觀???
Originally posted by 清揚 at 2005-9-20 09:21 PM:

你Save la,你以為碧咸做得好啱咩,人...
睇清楚篇文先好出聲啦,你客觀過我???講笑咩,仲好意思叫人save,
如果係碧咸錯先我絕對唔會幫佢,仲有唔該你睇清楚係邊個打邊個先好出聲啦,連邊個打邊個先都唔清楚就係度嘈,又唔知自己針對緊一個球員,以為自己好客觀,點知原來自己係主觀咁針對某一個球員

[ Last edited by abc123aa on 2005-9-21 at 06:49 AM ]
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2005-9-20 11:00 PM:
球員都係人,碧咸因輸緊波衝動亦正常事,係有不當,但唔係人地搞佢先,佢會咁冇品咩~?
你唔搞佢佢一定唔會咁,再睇碧咸都唔係呢類球員,你估係某d人咩
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-20 04:01 AM:

係囉= ="點解上面d相睇唔到既= ="
睇唔到~????
Originally posted by tkk2p at 2005-9-20 11:22 PM:

睇唔到~????
睇到喇依家~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-20 11:25 PM:

睇到喇依家~
ok~都係轉載官網啫~
有冇消息話炒盧森= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。