<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:34 AM:
1 Z; a  ?" B6 }" p3 [* w) }
2 B; g# j4 k- w5 J% ~) \係Lesbian國入面好HIT既一首歌﹐主唱Vivienna。
6 [% Z# e; F8 I' n# ~) Z% G% ?4 ], l0 Z我真係孤漏寡聞,唔識=.=
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:29 AM:0 \' O: Z1 ?) X0 b5 V
望著你的背影﹐曾令我一夜傾情
' C3 q# D( U* ?4 h% K- V, ~煎著你個腦袋﹐才令你一夢清醒
: x5 w4 D- m' j) g% ]$ F

1 a- G( k$ z3 A0 i3 k( M& }# HHannibal
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:36 AM:
; a# [) U8 K3 ], d, f/ L0 f$ k; x
- G0 j  Y: g+ M  W7 m* \" |1 _. f我真係孤漏寡聞,唔識=.=
) _3 Y, [/ w+ M" F3 x3 z0 D
& B7 x0 e8 r0 I
我响 lesbian 国長大都無聽過
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:34 AM:) p- b6 k1 R0 L$ I1 q( z, r, J
# r" }/ _! c' s$ M  k  k
好呀﹐抱我呀﹐我好靚女架
0 d9 [6 H7 J9 n0 J有無版睇睇先,我唔係咁隨便架~
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:37 AM:( u. G* v" U3 m9 d  L2 ?
' X. z& ]5 [9 U! I* B# H! g  y. F' S
有無版睇睇先,我唔係咁隨便架~
1 ?+ u$ n* \% q, t! p好靚女。。。
9 \1 X) T8 N3 O. E1 x" `. K+ w& {/ }. K1 K( V, [; H* L" D
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 4&checkid=b9f87

502 x 663 PIXEL下載

Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:33 AM:
; v$ y$ n8 k5 n. s8 H# ~. V* I2 H( U! O* G
有無得抱抱呀?
" s; ?; w  I! O( i6 W" \

m$ ^" y% [! j: @抱抱 " C& |! U" {9 u4 M7 U& P. h
見今晚靜咋, 下次收錢架
又係食水餃既時候
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:37 AM:
& r' x; P% a- l$ @) g* r3 ?' j, E5 N; ]' s
我响 lesbian 国長大都無聽過
: W6 z" P; O" H9 ^& y
我又孤漏寡聞,原來你都係
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:35 AM:
% [6 ~7 V7 Q. D! u6 A& h; R/ `, u7 T+ N. e

) o/ z5 K; b0 t6 t! d$ O. D我都未見過﹐好似係CHARLIE嘔出黎果D甘
( J. \+ B. N* N/ h
  Z8 J" n" |7 \: o* h
有学識嘅人, 嘔 Pho 都嘔得整齊過人
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:40 AM:
% E# k, ?: T$ G' ~# N5 k- ]$ z9 z$ |0 W7 v) f8 z, d
抱抱
4 ~+ H  ]8 T& Z8 L見今晚靜咋, 下次收錢架
9 }0 d1 U" H8 R, `嘩~ 賺左
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。