<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
wai, gretzky is back............
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:41 AM:9 Q% L1 [  a5 K" ^

( g5 h8 j5 s. w$ |7 o) b8 y$ r我又孤漏寡聞,原來你都係
/ K" M! z' }9 d, h* ?6 H+ W" B1 n# |+ }9 U& r
信史開端以嚟最懶嘅女同性戀研究生
0 q2 E7 V# ]/ K仲係一個狼虎年華嘅有夫之 lesbian
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:40 AM:
4 e6 n; l9 P7 j! t! ^& D% i- P1 \  i$ d) z
好靚女。。。
9 L7 `7 `5 r9 ]
: i; ?& d. t& I8 z得,得晒,你好似用過黎做相
8 C! j% |4 Y0 y你個國藉,曬左你喎
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:43 AM:) y7 d/ b, O; M
wai, gretzky is back............
& g) {( _& Z' ?

# Z8 [3 X$ {% C5 W3 Ri saw his post too, tell him to come here 先
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:45 AM:
+ G$ b$ o) o" R1 R4 ]" ~& H
% L8 [. _3 {5 C+ |: i
0 ~& E/ t: m% H信史開端以嚟最懶嘅女同性戀研究生
4 E$ ~( O0 `( h1 O* H  @2 }仲係一個狼虎年華嘅有夫之 lesbian
% r% E1 Y3 n6 C+ e3 V4 H9 c* S) q
嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?% M- t: l! f! f% }4 p/ g, p, M
我聽人講話係架喎
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:47 AM:
( W1 d, |! f) ]8 t8 l/ A& L7 D7 K7 O/ h  V
嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?
$ @4 [/ ]- }! i6 g4 W我聽人講話係架喎
! ]( i7 a7 O, t6 @3 e; |& y
( u% A+ {4 o) l3 t$ H$ u$ Z" Idead....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:40 AM:
- a+ {9 i" i4 e: c4 j* l0 U# t$ {4 R: e- A3 k( j
好靚女。。。
  W3 y8 p& b1 f6 v) m  h  F7 K9 W6 X: C/ D
% v9 R: g' D+ k: p9 J一睇就知你靚女啦,有15次下載記錄,邊到黎咁多人呢?
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:47 AM:' g2 ?1 H$ H8 w  Q

4 e  w; N! u( Y- X; a9 x* d4 N嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?
! R0 E9 L' `: |3 q  A我聽人講話係架喎
5 p( \" e3 J  r6 X3 O$ M5 y

* J; K/ u! e% N! K: o  x* J8 J因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容
- R% S4 A$ j" p1 f+ f; M, ~: K姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:49 AM:( l: b% _$ E1 O9 Y

6 D  U- D- [: p一睇就知你靚女啦,有15次下載記錄,邊到黎咁多人呢?
/ H/ o6 ~( h/ m# ~5 P, t唔係呀﹐你每次REFRESH一次上一頁就等於下載一次架喇。。。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:51 AM:
; J! V' w3 [# C: n  d! z6 i! F
. X& b8 b: d, F9 W4 k/ r唔係呀﹐你每次REFRESH一次上一頁就等於下載一次架喇。。。
: O: Q& W7 ?$ S3 T
哦~ 原來係咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。