<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:47 AM:4 N) M- Y6 H/ j5 v0 s) Z# F* G

1 _6 V; B3 W( k; D0 W9 t/ h. V( F嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?
+ j  i' Z% V7 l) X0 ?) \$ A$ I. [我聽人講話係架喎
% u& y  R+ n/ n! f* o+ i- M2 q! S9 f$ X2 E
問吓 john sir 佢老婆係咪咁
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:51 AM:
/ N9 e. J" b; z5 |* c6 j7 Q5 \1 Y8 ?# I- x/ w5 f
( h0 G% K% G- q! O* M7 d$ t
因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容8 [2 D" M7 B8 ?/ {0 P8 g! \. Y
姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
! p( \  |& X) y6 T  K但係你個國藉又,同男仔你會覺得好唔得呀??? 好多疑團呀
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:51 AM:" L  D! g6 B7 y: g
" [8 w9 R' V5 F( X7 M& s

V* W6 u9 R7 B# d因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容
" V- b8 l/ g9 E2 l6 @姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
, t$ ?# I  Y8 [" M& s/ g
如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:55 AM:
4 Q: P* G+ J3 g' l. @
* D6 p. {% l. V3 ?( Q- N: q但係你個國藉又,同男仔你會覺得好唔得呀??? 好多疑團呀
' O# W, P  c; U2 E, ?1 k

( N4 s; i( n  f3 D0 _8 U双重国籍
9 j. ?  I% H* A# v# R男又 buy, 女又 buy 都係為咗滿足唔同嘅需要
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:54 AM:  C. p. C3 n2 ]" C

\8 E  s' h. e* W+ `問吓 john sir 佢老婆係咪咁
2 Y# @; y+ X( j/ k* A
#14754 我估佢答左係
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:57 AM:' q! L5 g: a2 T! s! E! G' O( ~" D

4 A9 w" U  j3 N5 J' O如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
$ q  l( Z: Y# E( z! M: k篤篤曾經令我心動﹐但最後都好HURT我﹐所以我已經對男仔死左心架喇。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:57 AM:
: t8 ^7 K/ T, [
& F" G% \- L% @  p* i如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
1 d4 c+ V8 Q8 {& i' C& Q; X
. i, y! W7 E4 f8 K' ^' b# N+ G5 U( m
姐姐响大学做 laboratory manager, 每日對住好多仔仔女女, sexy d 嘅都会有霞想
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:59 AM:
+ Z3 \  k( [4 J  o, j  H8 e# [$ m$ x" A: P; a
篤篤曾經令我心動﹐但最後都好HURT我﹐所以我已經對男仔死左心架喇。
: A8 y( w5 F( R: Y
靚仔或型仔,佢邊飯呀=.=. m: F5 g) H9 ~; h" r) x: C* m
咁易死????
/ |( X4 C4 u$ s9 E2 o
( v( n* o& ]2 c$ Q3 @; p$ t7 B[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:01 AM ]
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 02:48 AM:$ _5 i/ }# Z! C5 p7 u
- S, O( a( k/ N( M( Y7 X

. N3 I- h0 b4 K. mdead....
0 o1 G; m- G3 \% I: {0 Y% i
& X  z8 p6 w$ }馬上風 + 笑喪
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:00 AM:
# _$ Z, x" u6 D0 q$ g  e4 q8 @
# F$ }3 ~: M" B1 e9 r3 B. G5 Q靚仔或型仔,佢邊飯呀=.=
3 v: V( f! l: {唔想提尼個人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。