<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:
" p9 ?. M8 f$ y: U) o6 ^
$ h+ F' J& o! ?5 ]0 V3 R單﹐最鐘意容祖兒
0 K( H  o* r4 O" F- }; w一D都唔鐘意男仔??? 見到男仔有咩感覺呀??? 天生架???
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:
1 e0 R6 G6 [5 R0 L/ y/ A( {0 s( j8 ]' P9 _: i% |# I, H. D' `
單﹐最鐘意容祖兒
3 e- _0 U6 k* p7 o
高音甜﹐(中音準﹐低音勁)﹐尼樣野HIFI發燒友先聽得出。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:05 AM:  |* V8 y+ \3 P5 l  s7 m7 M% n# v$ e

7 v- h; i$ q, g* \2 P你個名好長,我可以點叫你呀?
0 F+ _" R8 \, g$ W; U$ c% {2 ^
蟹叫我 sing 姐
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:08 AM:+ V* n$ O: i' a  q- w

( ]1 z" j. s) L4 E你都可以試吓人之中搵, 命中机会率可能会 double
6 [9 U1 j$ f/ U放開傳統觀念, 放膽嘗試, 好多時会有意想不到嘅收耯
# r3 D' x, e( F8 r8 r. P
我呢世都唔會同男仔進行呢項活動 只歡迎女士/女士們' F4 j. N, u0 k& x1 `" K+ Q7 b  L
% I- g: k9 e6 ?6 D7 K
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:12 AM ]
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:09 AM:, U+ c# ?( Q+ N: M% _1 u

1 X' D! O  k7 P# i7 g一D都唔鐘意男仔??? 見到男仔有咩感覺呀??? 天生架???
# G+ u. h* y6 e4 J
D男仔成日蝦我地女仔﹐搞到上黎EF都要扮男仔先得﹐信得過既MEMBERS我先會透露身份架咋。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:1 A5 c; }' Y" w2 |, n: A

$ {8 k$ v- k5 J+ K% h單﹐最鐘意容祖兒
3 j4 ^4 L" W. u# m( q4 a( ~6 c7 K' }
我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:08 AM:
5 g" m  r! o9 I; ^1 I
4 Y5 d) k7 Q' ?/ S6 F: d: P# B佢地唔講,我都唔知你結左婚添~
% H0 D- m- |6 v3 y8 r
rumor
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:12 AM:$ m; {! E7 V* o3 m, f

, l& K8 q8 W0 G+ |4 m* B0 h
6 _; [, c. }+ t# T) j2 D" O/ D' l我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
8 G  R+ y- a; K+ m" ~9 b7 W
兩個係澳洲人黎架播。。。
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:13 AM:- r1 b: o! y; A) s* _

) n8 e5 A  J+ Mrumor
- d: [3 k: O! S
真真假假,花色香皆看化
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:11 AM:! `! a& B4 t/ p* D* Q

8 a( V2 M2 }1 a4 @$ Q4 g我呢世都唔會同男仔進行呢項活動 只歡迎女士/女士們
1 _/ G/ v8 {$ R+ h/ P# u# N6 x% x4 m  _) a0 |) {) t0 K2 G) }
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:12 AM ]
8 ?8 n% N9 a) J3 Q1 ^+ _
, F$ O2 V- W( S1 m2 T) Y我細個都係咁諗, 不過有 d 嘢話唔埋嘅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。