<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2005-11-20 01:33:

機密兄, 忠言者也!!!
多謝兩位支持
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-20 01:35:

多謝兩位支持
有心照算喇.
Originally posted by coolala2005 at 2005-11-20 01:46:

有心照算喇.
無他,學boy兄話頭,不吐不快是小弟性格!
所以我老婆話我長氣佬!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by coolala2005 at 2005-11-20 01:33 AM:

機密兄, 忠言者也!!!
如果被ban的人, 個個同機兄一樣, 就冇人被ban啦.....

大家請將 機密兄#1467既內容, 語氣, 與被ban人士既相比, 試試看.

機兄所見係高, 但未盡.

26fun同香港根本難以比較, ef係網上世界,各人身份地位絕無分別, 的消閑場所, 入梨歡迎, 離去亦自由, 唔啱可以唔玩.

好似去旅行, 你啱咪去攞, 唔啱就唔去, 你可唔可以因為你唔啱, 就叫人地國家改?
Originally posted by d228216 at 2005-11-20 01:52:

如果被ban的人, 個個同機兄一樣, 就冇人被ban啦.....

大家請將 機密兄#1467既內容, 語氣, 與被ban人士既相比, 試試看.

機兄所見係高, 但未盡.

26fun同香港根本難以比較, ef係網上世界,各人身份地位絕無分別, 的消閑場所, 入梨歡迎, 離去亦自由, 唔啱可以唔玩.

好似去旅行, 你啱咪去攞, 唔啱就唔去, 你可唔可以因為你唔啱, 就叫人地國家改?
星星化身語氣也大同小異,但直頭不知掉到那個星呀
另外,我提議的多數是從管理者的角度出發,因為會少很多麻煩。 你想想你想到發展中國家住還是先進國家住就明法治為何可以改善經驗。 在此,即是客量。
不過算啦,都有進步,有頭由昨天罵到依家都死唔去的地方,應該可以解決了前陣子的問題了。

[ Last edited by 機密 on 2005-11-20 at 02:00 AM ]
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-20 01:57 AM:

星星化身語氣也大同小異,但直頭不...
分身之罪呀! 唔老實! 你被ban的事, 有關版主己主動聯絡(比面啫, 其實唔關我事既) .

真身冇被ban, 都係比面炸, thank you thank you!!
Originally posted by d228216 at 2005-11-20 02:05:

分身之罪呀! 唔老實! 你被ban的事, 有關版主己主動聯絡(比面啫, 其實唔關我事既) .

真身冇被ban, 都係比面炸, thank you thank you!!
呵,原來如此!咁唔該你先!
不過依家好囉,有呢度唔駛再攪咁多野。  講真,唔係下下講真話就ban人(好似上次咁,無啦啦ban完又放我),但都唔知衰乜,諗來諗去都是因為說老實話,鬼得行攪咁多咩?
不過老實說,我就是想連化身都唔ban住的,所以先去吹水區再post。 想多d人知唔駛咁早ban嘛! 點知都死!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-20 01:48:

無他,學boy兄話頭,不吐不快是小弟性格!
所以我老婆話我長氣佬!
哈~! 長氣佬!
咁機密兄, 我以后都叫你長氣佬囉喎(如不喜歡請揚聲)!!!
Originally posted by coolala2005 at 2005-11-20 02:20:

哈~! 長氣佬!
咁機密兄, 我以后都叫你長氣佬囉喎(如不喜歡請揚聲)!!!
無所謂啦!我覺得幾親切添
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-20 01:52:

如果被ban的人, 個個同機兄一樣, 就...
我支持d兄所講!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。