<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:16 AM:
* X& o/ B# E  F. c& A
& N9 L" W7 G. o; l1 u! I! ?我唔細架喇,女仔滿足到我所有既需要,唔洗搵男仔喇,留返比你啦
, m, G4 \6 t2 C3 l* }' H9 X. E4 r1 p1 j' ~% A7 b" K
男仔?.... 我老公会接受我同其他女仔, 男仔就冇可能喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:19 AM:
! H2 P. y5 P2 ]) Q
' p# v! a( M, Q; l$ `9 L% p0 d  c係囉﹐尼輪成日比人篤背脊添呀﹐做女仔比男仔蝦好慘架﹐所以都係女仔好。。。要個TOMBOY一樣
9 f' x2 p! ?% \0 U7 u, n又不能夠一野打晒全部男仔既,我識唔少又好又靚仔既男仔
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:20 AM:. I. B$ a# {* u
. D6 A# V# E+ F6 t
男仔?.... 我老公会接受我同其他女仔, 男仔就冇可能喇
) |4 l9 a: y4 n# n你老公都幾善解人意架喎
vivi and sing 都係香港人呀?
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:19 AM:$ U: I# G) I% Y$ ^2 C/ h0 b
2 x! ?0 E8 e% N6 D" S8 o
係囉﹐尼輪成日比人篤背脊添呀﹐做女仔比男仔蝦好慘架﹐所以都係女仔好。。。要個TOMBOY一樣
! H7 k; n/ E: t# v  i; x+ K. E# j+ L& M
你嘅處境咪同姐姐一樣, 我扮男仔真係扮得好唔開心
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:23 AM:/ _7 W8 M- }" f1 T8 h
/ @, q0 l  C* d4 w
& Z; M! ]7 Z. F0 X: W$ ~) e3 }唔洗扮喎我覺得,唔扮野,做自己,舒服D
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:23 AM:
* @. G! n* K# i. q7 p1 {7 L6 R4 J9 e0 K  K* v, S+ R& C7 s
( i1 l& ]& a( I9 |6 T. `但係做番個真正女仔又唔得禍﹐D男仔會騷擾我地家麻。。。所以都係繼續扮男仔﹐要TOUGH D﹐唔好再被人蝦
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:22 AM:
# D+ K& `- y2 {) ^
3 Y4 E$ U5 c* o! S% ]你老公都幾善解人意架喎
  ~8 j) C7 p1 F* [+ `- t/ w9 ]& \- J
善解人意? 佢衰到想我帶埋 d gf 番嚟一齊.... 唉, 唔好响度講呢 d 嘢, 一陣又俾人虾
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:23 AM:. o' s. Y9 G2 a
vivi and sing 都係香港人呀?
8 X$ N% ?$ i, u* X! r. \
2 }! i4 A2 J4 ]% D1 ?0 F0 Z, D4 p移咗民.... 双重国籍
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:24 AM:
* r; C  `) J8 S7 @" r
4 N- G3 J  c2 ~唔洗扮喎我覺得,唔扮野,做自己,舒服D
; ]" K! Q) r' D9 K! q( D2 G1 [7 \1 L0 f6 R6 Y
I agree
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。