<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:39 AM:4 E5 \. o# w9 k% E! C4 Z
9 c& g3 _3 y5 [' j- t: z
心靈上我都幫唔到你D咩,其他你就可以打比我啦
3 }: ]8 K8 F+ X2 s你都知道我係咩咩架啦﹐我唔可以同男仔有野架﹐係我心理上接受唔到囉。。。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:36 AM:
/ [( E( s: `1 }7 U4 }' }: Z- s# H4 r4 ?
咁嚴重
& e! E" |3 l$ Y4 k3 U. b& }' M, U
, @$ y* R( d. F1 U" ^3 I+ M
其實我意興闌珊都唔係冇人知.... vivi 好清楚
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:37 AM:0 K5 _' e  ~1 m
1 E; B" e& w! W* }
& _- S0 b8 h. ^* z
你唔落井下石都算偷笑喇....
: v* r) t& i" D& H9 B7 |& Z3 F( g3 v( z2 B  m' C" O
I always welcome the ladies...
. |; z+ w& W+ z7 K$ [6 M
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:40 AM:
6 g: Y: J* d6 n) Y! {7 Z8 S
. u0 W) v3 Q2 D我諗男仔諗到乜講乜,你地唔洗太介意架喎
& R9 v& z- d" H' D
我都無再諗喇﹐不過提番起我真係想喊架。。。最緊要都係堅強
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:41 AM:
! m8 B9 _! S; N$ @0 N( H& \4 T
# g% o& g. u  G% Q; K' I3 W& d! L" D4 e8 g: L7 ]
I always welcome the ladies...2 C, N: i, _$ q2 d9 Z5 r
" \8 P- A# C; j' Q% h( }' p
welcome is an adjective.
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:41 AM:6 K4 P+ u6 o7 b* \

* t+ h& L; H/ |" @5 ?你都知道我係咩咩架啦﹐我唔可以同男仔有野架﹐係我心理上接受唔到囉。。。
2 g. l# ?/ j7 C& ?好x100靚仔都唔得???
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:37 AM:
+ A+ \! {4 z. H1 V* Q9 l- {( m8 M( _0 ?$ o: f1 ~( [
佢都比人蝦?????
" k& O$ _6 g) j/ n' x- E
6 m+ M6 O. j! ^+ T6 W1 J6 Z佢無奈多 d , 因為佢唔想得罪人, 但係又唔想見到我同 vivi 唔開心
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:43 AM:
/ c  N; u* ]! \# D% I% ~" Q  I% j. ?7 G! X1 q
welcome is an adjective.
7 z/ S* S1 \' h" }- X; O& J9 P) H7 H( y% l
john sir 虾我哋虾到連文法都不顧
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:43 AM:; r. v* v8 A0 a5 \, i& j

. t) u$ V+ K* y* V$ }/ [welcome is an adjective.
& ^1 C& g9 A7 I; `# B/ Dobjection~ welcome could be n. vt. int. adj.
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:43 AM:5 t. O1 O! ]) W! l, V
9 `4 s; N: l  ?# y1 p
好x100靚仔都唔得???
1 [7 {' ~& }  ^. |$ ]2 I
算啦。。。我係後天架﹐睇下將來點先啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。