<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:44 AM:/ j- Y) X' k9 c0 H

. _8 _2 B6 Z$ p+ k/ y6 q: x
" R+ K1 w+ k" `! Cjohn sir 虾我哋虾到連文法都不顧
& \/ u( D& L  C+ Y, U
: J* I; l0 ]5 M% r9 u3 W3 G% g6 i2 Q
conversation English....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:43 AM:
# A+ b* z4 s/ Z* ?
( q/ z9 o) h1 R1 e佢無奈多 d , 因為佢唔想得罪人, 但係又唔想見到我同 vivi 唔開心
$ b5 a$ {4 i& [' d* i3 B' M你地同我講囉,我都唔驚得罪人
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:41 AM:- C# ]( d6 j% S( i
/ |" f+ D$ V# K! ?$ C' V
你都知道我係咩咩架啦﹐我唔可以同男仔有野架﹐係我心理上接受唔到囉。。。
* i$ o3 [+ m9 c0 V. F7 D$ E$ ~
一定啦!大佬!你接受到就恐怖喇…
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:44 AM:
9 h, v% z/ |! {4 |2 R% p0 ^
) ?1 v: {/ }, L7 p3 B4 Qobjection~ welcome could be n. vt. int. adj.
5 ]7 ]# u8 M4 }' `你夠膽質疑英語老師﹖我做MISSY好惡架。。。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:44 AM:4 m6 ^# y2 Q/ C! y( G' {
* e, `0 ^" e: B1 V  H$ f; ]9 c
算啦。。。我係後天架﹐睇下將來點先啦
0 c2 t0 I0 K! Q: S" ~7 }, e你仲有機,唔好形住先啦
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:45 AM:. f" I& @3 k! v, U5 x& \
- i( K& M* g2 m; Z$ `
你地同我講囉,我都唔驚得罪人
2 t6 D* U1 K8 V: v7 H) [: }
( x% q; S0 D4 [  K) N0 h: Dyes yes, I will protect you guys too!!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:45 AM:
8 U5 [3 J6 }. U$ t  T7 L5 z( u4 R5 U; Q% A+ ~1 [
一定啦!大佬!你接受到就恐怖喇…
& V) }" _* K9 L' J& t3 j0 R
最緊要你明白姐﹐唔好見我係女仔就黎撩我呀
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:48 AM:4 u* n9 }$ _1 G% [/ ]# f$ y

6 }9 i; Z4 O" Z' u; uyes yes, I will protect you guys too!!!!
' I, P" ~% F+ H6 }( d5 h
We GIRLS will be tough!! I don't want to rely on guys anymore.
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:45 AM:3 |  N% }! b# j' F4 Z: P5 ^
: M1 o7 O# c9 `- o6 q/ \
你地同我講囉,我都唔驚得罪人
7 M: b) b9 U6 D2 X" j1 c* B4 {6 R' u6 L
* q& K* b; L  E9 ~1 C0 R
算啦, 我哋都唔係 d 鐘意小事化大嘅人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:46 AM:
' J( |. z" ~- c4 g1 |! p% k, Z
5 s* L- m: q; _, {: n7 y0 @你仲有機,唔好形住先啦
" W9 O% k& b; G: K2 P
我好滿意我現時既狀況﹐我無諗甘遠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。