<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:46 AM:: a; I( I6 z2 @0 }& v' z  I

7 [4 S0 u' b7 A& K你夠膽質疑英語老師﹖我做MISSY好惡架。。。
1 J, `6 O; n  o" q; z5 D  Z又惡又被人蝦=.=
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:48 AM:3 I! w+ _2 W+ s
- T, P; f: _6 ~! a1 F  n
最緊要你明白姐﹐唔好見我係女仔就黎撩我呀
  Q; e5 S) J% n- r% q
你邊日係邊日唔係記得早响…我驚攪錯
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:45 AM:
$ J  w" @' x9 o7 M; x" T# t2 ^2 ]- y7 ~6 T; r
一定啦!大佬!你接受到就恐怖喇…
* n. E1 S  O- r4 {5 v- h
- g5 [  f" |  H0 G, K; ~我接受到
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:50 AM:2 a8 Y0 R. c4 |: P2 J3 @7 S
' k$ H! O, b- {3 @- i# V/ n6 Z/ M
算啦, 我哋都唔係 d 鐘意小事化大嘅人
, P$ j% |+ A+ d/ e$ }  [
咁就忘記佢啦,唔好耿耿於懷喇
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:50 AM:9 @$ w( k/ d4 B* N& k. I2 _
& B% R" C) n* O/ j/ [2 k4 {# i
又惡又被人蝦=.=
" q7 @( G: g6 {& z
惡勢力既野﹐唔係用文字可以解決架。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:50 AM:: d( x- L+ F( A/ }% _1 F
4 W! l3 A( f/ z8 h% a& N, t8 A9 T
又惡又被人蝦=.=
1 d) o, w+ R: e3 C
9 o/ F) H8 w" d) ^! [
Vivi 教英文先惡, 但虾我哋嘅人係無心向学嘅....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:51 AM:- j* w" Z% z' y" u
. {' p! Y8 h' o
- S+ [4 ^! e4 ~. }
我接受到
; X; I+ w- @7 N5 e6 n1 s
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:52 AM:
7 x% m7 Y9 W. F& e! Q
! n0 _6 e+ U% P: s& z8 l; _惡勢力既野﹐唔係用文字可以解決架。
- Z8 b# M% ^! O: y2 n. @" Z% b, g( Y我都想見識下喎,邊樹有? 你真係幾唔好彩喎,我一路都無見過
kaka , john 你哋有無msn ga?
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:52 AM:
9 ?2 {4 ~. z0 g( X' W1 f% k; V6 U' D" o# w8 Y
4 C0 Y) J- `" q$ a
請你唔好帶歧視成份﹐我好撐SINGSING架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。