<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
going to lunch.. talk to you guys later!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 04:04 AM:
1 A: e5 O5 I: R/ ~going to lunch.. talk to you guys later!
* K* N9 O1 P, C) L- a$ d4 W; d

1 A, d/ k4 _1 ]2 _enjoy your meal
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:03 AM:! o. b; o4 k9 o7 M# ^
* m: ]# w4 A! B, e4 a& p- _

* _" b: {( ]& `) _係要變心都冇符.... 我都背住我老公偷食無數次, 我知佢都有
8 U1 \  X4 e  r8 C吓?可以打去絕情谷wor....
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:03 AM:
0 b. E" k9 s; M1 C' H
2 _/ \( a, e9 r. q
9 m- e' W% H  x8 Y: j係要變心都冇符.... 我都背住我老公偷食無數次, 我知佢都有
" C9 z9 O4 l3 f你點發現ga?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:08 AM:2 q6 m  [0 v6 n9 |

# S3 }3 n- R, o1 J: `吓?可以打去絕情谷wor....
8 U" f) J. w8 A, b+ s' ^- s/ F7 y  O" c% w9 R" G1 H
好呀, 有時間我会捧你場
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:00 AM:: Q: z4 m: m2 Z7 U% M( h, B5 ]

9 w* B3 S* K# L( x. n講時講﹐我有好多個月都無見過我個女友喇﹐真係好驚距會變心。。。果邊甘多靚女仔引距。
% R* \6 B  `" e搵過個囉" W6 }0 u; w1 |1 e) w/ c, E1 V+ b
! f/ ~+ K" s- q. V
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 04:14 AM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:10 AM:9 |1 }/ Z% ^1 u3 d4 r

( K. \* J0 H) Y( n2 Z$ N$ A7 m( l
好呀, 有時間我会捧你場
/ f6 n1 `* a: L6 |唔係呀…我講電台呀!
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:09 AM:
5 B5 I# D: B) E1 W+ _) n5 A9 F0 ~) z6 N5 w1 V* w: x
你點發現ga?
$ A; f8 F; |4 k2 I7 t
9 f! q( m- H5 n9 m( M" i. A  E
我哋同埋一度做嘢都 sense 唔到我仲係女人咩
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:12 AM:
. d) e1 J# l" ^4 ]) V/ _  l+ U6 g8 p: Y" a
唔係呀…我講電台呀!
3 F) z0 A- I0 J% P
$ r9 a2 Z  s( I& L4 o$ L
我以為你又响戀記搞咗個絕情谷添.... sorry, 少捧你場
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:12 AM:) _; \- o( t. [; k7 u) z
; g3 b# f9 m/ y
: l7 z7 s5 s; ]9 \' k$ m
我哋同埋一度做嘢都 sense 唔到我仲係女人咩
4 r" k+ Y$ }; M7 z5 a8 o- c
咁佢响工作場所偷食定私底下响外面玩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。