<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 04:11 AM:! Y* T$ a2 R0 o) U' D* g+ H
8 X3 _& o: m( j( u4 q$ s
搵過個囉; t7 f- }5 g% a) D! x
6 y8 u, |6 a' U0 s% }+ F1 e
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 04:14 AM ]
: [$ z3 v" F3 @3 l" S5 L6 K7 O! x* J) q0 s: m
vivi 冇老公架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:14 AM:
+ t( F0 z; y# J9 Z8 Z) J! `3 X, w1 r+ O2 H* W5 E
% ^* K! {, O7 j3 A4 ?
我以為你又响戀記搞咗個絕情谷添.... sorry, 少捧你場
$ k6 M0 p" z) e% ]; M& j嘩!去到婚姻問題我唔識答ga!人哋嗰d至係專業
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:15 AM:0 `2 F8 @/ `& T( f, {. @2 f: a

+ u2 z/ ?* [: I# H
- j' j0 Z$ T- l0 ivivi 冇老公架
8 s# t7 r+ |& ~2 h: W- P1 Q我睇錯 sorry~
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:14 AM:! L: S( S- a1 F' q) c( Z

" y1 I# I* G$ O4 O9 U9 V0 B( G! D咁佢响工作場所偷食定私底下响外面玩?
" t% s" t4 l: h. t

7 |/ N" H: J$ P9 W5 r佢响我面前都好檢點, 但好多人見過佢同 d 女学生眉來眼去, 同埋佢去 conference 唔一早同我講定我都好清楚係咩嘢一回事
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:19 AM:
' Z' U9 J3 A& U* T& Q& z/ a: [
+ @! t  N' T. q
$ Q  l2 Y% j% U7 ~: ]! a佢响我面前都好檢點, 但好多人見過佢同 d 女学生眉來眼去, 同埋佢去 conference 唔一早同我講定我都好清楚係咩嘢一回事
9 O. p- l' t, _+ J* I咁有無暗示過你知咩事呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:16 AM:& y3 x& I! |6 |# @2 U( [+ O

/ s8 @" G0 }* K5 _  C! l1 W! I嘩!去到婚姻問題我唔識答ga!人哋嗰d至係專業
9 ?3 T6 _; ?$ a6 _7 X% t! A# S4 V1 V# v. E3 C) E
我諗呢度有結婚而婚姻有問題嘅 member 真係絕無僅有
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:21 AM:: X9 V* L1 e/ S
1 c- ^1 H0 y! _0 ]# _
' o! s1 l) f; b- \3 z/ s' p  X
我諗呢度有結婚而婚姻有問題嘅 member 真係絕無僅有
: v. w/ J8 H+ P/ Q# e
係囉係囉,未有仔女呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:21 AM:+ H( J6 m3 c: F$ ~: b! V* P
6 O3 v, q  }# G8 X: g
咁有無暗示過你知咩事呀?
  |& n) P' ?' O/ |
+ B6 g; z* n' k5 ?6 T. ^! R我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:24 AM:" u* x. i( X' G2 D! s$ N& ~

5 ~0 |3 n  J# w6 i8 H. d$ F7 G" j' s. ]3 V! o" M
我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
# r" {2 w  y. t" `
你都算係好大方架喇﹐可以忍氣吞聲。。。
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:23 AM:
5 A  t7 W/ Z. T6 m
6 S) ?3 r" }/ v# y4 U係囉係囉,未有仔女呀?
* w9 M1 A* y$ V. M# R. O

! C7 @+ W% d& ]2 Q' @5 ?# D仲讀緊書, 點生細路呀, 再者我双性戀呢樣嘢第日 d 仔女發現咗唔接受会好難過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。