<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:24 AM:
) i' [5 M) m7 i* B- b
3 x& L9 `6 s' n. q7 w
; V/ \% \' Q& v3 O4 _4 I5 r/ Y我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
! F0 b' y  d/ A7 Y; F. H( ^有無考慮離婚呢咁?仲有無愛情先?結婚幾多年呀?
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:27 AM:
+ }1 a% B0 b% @% @6 q9 t; ]4 o4 a1 c+ [. a/ X
/ N, Z! Y( C: ?+ w# p: T: ]9 p3 Z9 \
仲讀緊書, 點生細路呀, 再者我双性戀呢樣嘢第日 d 仔女發現咗唔接受会好難過
# i; E- h9 u5 ?7 S: |6 z無細路好辦好多!
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:27 AM:4 j7 j0 d6 _( P. }8 b: A) N
+ }, w' ?8 G$ l' D2 u% C4 l
你都算係好大方架喇﹐可以忍氣吞聲。。。
* U; t( v" ~, G1 w
: |" G. M- b' h$ z8 |) j
冇辦法, 經濟上我地目前係唔可以冇咗對方, 再者佢係我唯一一個男人, 我好死心眼同死硬頸, 我暫時唔会識去接受另一個男人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:30 AM:
% U2 B# D$ w7 U/ u# |4 E2 v9 o( {, a# q" M8 i- T$ O: X) P) `
3 h$ o4 m/ }- H# ^8 l' m
冇辦法, 經濟上我地目前係唔可以冇咗對方, 再者佢係我唯一一個男人, 我好死心眼同死硬頸, 我暫時唔会識去接受另一個男人
# r. p1 R5 n" u" g/ d點解呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:28 AM:
0 D9 Q1 [1 \' U! ]1 h! e
" S8 ^. y5 |: S2 P0 x. P4 \7 V有無考慮離婚呢咁?仲有無愛情先?結婚幾多年呀?
. z& i/ J4 s+ k* ?& a$ h& A& H  `- w" d, W9 M( B; v4 s+ k
其實未正式結婚, 不過訂咗婚七年, 愛當然有, 不過唔再係熱戀, 似老夫老妻多 d.
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:32 AM:- f& q/ }8 _' j7 j8 w
6 r- l! h: {- i( U# g. C2 e* S- E
點解呀?
4 e4 Z1 J( t+ w. j
& T* F7 |1 j$ F! ~& I3 `
因為响大学做助教同研究生嘅人工好少, 一齊生活会負擔少 d
為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不認﹐不認﹐還需認。。。但認了又如何﹖
( R9 f" V4 `+ F, s% c5 t$ @  y. ^& _/ `& Z" C3 i' q3 Q' z/ J
被人歧視不突止﹐仲要被人當玩具任耍。
! ^! I; F7 l1 w# g4 ?9 k( Y
$ Y8 T: f# G; ^下次一定要帶眼識人先會再表露身份。
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:33 AM:  j8 {& s- V8 ~! b' G3 A7 k. I  O' n
4 E+ [) J. R, I$ o0 G5 r2 `

: y9 T8 R# o. N: h$ K1 N其實未正式結婚, 不過訂咗婚七年, 愛當然有, 不過唔再係熱戀, 似老夫老妻多 d.
: m: f( C/ a  z5 C# k" P咁早咁諗好難對成世嗰噃…
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:35 AM:# x+ b1 [# K% n5 ^- K3 Y2 O
為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不...
3 a- K+ x: m% N7 e& Y唔好咁灰
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:36 AM:7 n4 G! w9 j2 M
4 o" v# W9 D; ?  f; B3 r3 Z( k
咁早咁諗好難對成世嗰噃…
' s0 T4 u3 R9 s5 `- t
$ c2 G* H6 p" P: U- l9 s5 c4 G
我性恪偏激故執問題....
. R2 c: g0 h* Y9 B- o+ u不過我要熱戀 feel, 我 d girlfriends 可以俾到我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。