<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:35 AM:
- f' W% l" B6 o9 I# T為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不...
3 h/ W7 @* Z! m; b5 l* J) A7 a# W) W  s6 {8 }6 {2 T
有時要借用 kelly 句: "無窮淚兒在愚弄眼睛"
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:40 AM:
; A6 j2 _: P( L! t; Q* [5 N6 f3 r% E9 @2 y7 r1 G- q) z
% I2 G0 E/ b1 q9 K
我性恪偏激故執問題....
* W8 H! L0 t9 P. |不過我要熱戀 feel, 我 d girlfriends 可以俾到我
. j, x% ]: I0 W  z, `- Z. |
未正式結婚有得反悔吖(正式結埋都仲得!)
趁人少先講出自己嘅身世, 希望唔好過份渲染
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
早透喇﹐各位。
- o% Q8 M& o" @3 b  [9 ^; p# C& b& F. z0 q
SINGSING﹐我今晚又好唔開心喇﹐但都係會繼續堅強﹐所以你唔洗擔心我架喇。你都算好﹐有個碼頭靠岸﹐我就永遠都做唔到個真正既女仔。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:43 AM:
1 V) j- W- o1 O早透喇﹐各位。! D, V  s" n! e6 A5 F4 |

' M- z, I* p  D) m# J2 O5 l- LSINGSING﹐我今晚...
$ k  J# p% l6 [" [& y& S4 y! r9 ~- @
我都訓喇!再傾啦兩位
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:43 AM:
6 v$ q" a1 |, @% o1 ^3 k1 r0 S趁人少先講出自己嘅身世, 希望唔好過份渲染
' x' Y+ Y8 e% d8 o1 a! P最緊要係信得過先講呀﹐如果唔係會被人唱通街架﹐我大學果時咪試過囉﹐心理學PROFESSOR講同性戀﹐距無啦啦嗌我出黎講感受﹐果次之後我先明白尼個世界原來甘可怕架。
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:42 AM:8 Q0 S. T4 ]6 R7 v
2 T! @& e0 f% S/ f8 e( I+ U
未正式結婚有得反悔吖(正式結埋都仲得!)
, `4 H  k3 A# B

" L3 g9 l& |7 V$ T- X' n都係嗰句, 我性恪偏激故執問題.... 我好似係好傻, 但如果我真係好傻, 我都係自願好傻
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:46 AM:
5 J$ ]3 J) `& E: T5 A6 H3 b6 l% N- m8 k- z* n
我都訓喇!再傾啦兩位
* q  L# t% X/ ]
希望你可以保守秘密啦﹐我地信曬你架喇
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:43 AM:
- K8 s) v/ ^1 G) N$ C早透喇﹐各位。- G  m2 j* }) A& T
1 K* r) k7 V3 p6 S: n
SINGSING﹐我今晚...
& C& F2 e! a+ F/ \6 }" f# B

W% U- w2 B! b5 g( }& D" Z唔好咁啦, 訓醒覺又係新嘅一日架喇, sweet dreams
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:46 AM:
8 ~/ T! l0 `. E0 f4 L1 M+ o; u; M  y' J! Z
最緊要係信得過先講呀﹐如果唔係會...
  c4 w) j$ C  O7 w, J$ k4 }7 l! O

- D5 i# T+ w* O/ R( J我係妳我会即場同大家講話對佢 (或同佢) 有嘢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。