<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:47 AM:
; M+ X- V, O4 R/ _, ~5 H( D
/ L6 `* d9 E* p9 s! r; F希望你可以保守秘密啦﹐我地信曬你架喇
) x) Z2 z: e2 I- s1 p
我希望無人追post啦咁
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:46 AM:( Y2 ?% S0 s# r+ i( E( }
7 Z9 U+ |; u$ _" N7 o
我都訓喇!再傾啦兩位
3 O& j" K9 `  r3 _3 h/ e
- o+ b8 \3 e. X1 P4 I( L
bye 蛙兄, 我都 sign out 喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:50 AM:
0 n/ C" d, V' P! I# ^6 }! F2 X' L, W  \; R
我希望無人追post啦咁
% K: H9 i0 R4 ~, B4 m! {/ d- p3 q! f1 Q  M
唔好刻意渲染我係唔介意嘅
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:51 AM:: s0 f. Q9 ?6 o% K" r1 |& p

3 @5 P% X6 K0 t9 q) v8 ]1 O1 J1 x& K
' j6 [' C& v8 i3 f/ k  H! Rbye 蛙兄, 我都 sign out 喇
1 L/ G8 [4 \. u5 A/ D# d
拜拜!唔好咁愁喇!
長眠先~
嘩!今朝無人來呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 11:20 AM:
% Q- s' a$ Q" b+ _嘩!今朝無人來呀
* C2 L. p' F( S4 P- J  j8 q4 z

1 j4 u$ S" A  d# C$ j9 _+ g) phihi石仔6 f% B4 D. R4 _( n$ g& c, G. [
我黎左呀
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
嘩 HOHO' N4 n$ [+ J2 ^2 A
您的相好正喎
$ c9 m' a5 j1 R, |8 p好有威勢/ j- p+ |# v1 Z
正呀
~夜越暗~ ~星越亮~
hihi hoho
  u+ H  j; {0 D8 \* y: nhi stone
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。