<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
HI  星&小孩
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 12:07 PM:
1 r( i4 U4 D3 T% P% t. Z
; W& k9 b. X- d7 t9 U4 k5 n5 |: Q# [$ B- o: b, C* `
零兄好 + ?4 q! a2 A7 a" ^  M3 H

! Z. z5 a& \% |" A無乜人.... 好靜咁喎....% Y* }$ D7 r  y
- u5 J, ?$ r& c3 n/ Y
今晚特別寧靜 空氣特別平靜7 y' v$ t/ B' ~1 D, Q- N
前塵再細聽 不斷辨認
' z: }( d- v/ l+ E8 Z+ B無窮淚兒在娛弄眼睛
: k+ u% P3 [7 i0 B5 S2 n太早o既, 班友仔夜晚先蒲頭^^"
哈哈 我食飯先,食完先傾

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
hi 笨 & 石
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 笨小孩 at 2005-7-2 12:12 PM:
" ?! ~7 ]' H: L7 y; F$ f哈哈 我食飯先,食完先傾
7 k, j$ S1 R1 n3 l
你返黎我都差唔多食喇
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:11 PM:
3 @* n  [% A% R) S/ a- I' }7 p' W% N5 I3 \: I
太早o既, 班友仔夜晚先蒲頭^^"
# u5 M# A9 X% y  v. k8 j+ e# y6 s4 n' b+ @; w; A) n& d

# t/ a( S8 X! S' g6 m我反而多數在早上來架
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:10 PM:1 D, j( I5 R- F5 c5 J3 u# i

9 k4 Y. k2 ]1 c" O唔只係你咁諗, 我都係咁諗 =.="
+ J* v! [# t+ P# b  v2 d

8 t4 p7 R9 R8 I, d+ h" a* b* {0 ^叫樹兄搞搞佢囉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 12:13 PM:
4 Y* \* P, }! R
& N5 u/ i, @& k$ Y. Q$ d
5 r& b& V4 O9 p叫樹兄搞搞佢囉
. A1 H" a# K8 b佢o個set頭得我o個個咁恐怖
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 12:13 PM:
: D5 _, w: ]4 `( V( U) p' j& ?5 A* K) V2 a6 s

7 I( _  m6 E  b2 b5 z; d3 _6 U7 W/ d% O
我反而多數在早上來架
( d, F6 j; C+ M- {9 g# ?! n( A5 {' m2 @3 U0 `, u- G9 x
放假 + 老公出 trip 我就会多咗時間响度
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 12:13 PM:  B6 Y, w, _) p  C; @
6 B! D, S$ C9 [% g
8 P& q4 S% L' u4 C. M/ q8 O
% X- Q2 x. K. V9 U
我反而多數在早上來架
8 J+ ]+ K. k' F+ L, k& n所以成日o係夜晚見唔到你 =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。