<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
300頁喇~~~~!
訓覺,閃
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-12 10:08 PM:8 x) W/ X1 q0 Z3 M4 M# R' p$ |
300頁喇~~~~!
& G/ h/ t4 u2 u. v1 _8 m/ A
一齊恭起
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-12 22:08:* [/ X0 F5 n8 G. j9 n+ Q
訓覺,閃
  \" J, ]1 ^2 P6 O  O* C
# N) z" j% g, K$ W- o3 O( Y) H" R; a7 Z0 Q

, N5 ?) o7 D* Vbyebye~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-12 10:09 PM:
/ [. ^. Q5 J  \2 Y; ?9 W+ v; k. p$ j  ]0 ?- U( N% ~

( D& u% G5 E) ?& N; O9 F" p
+ ]' T2 z; M' |6 U6 S$ y1 b5 p) U" u8 h, ~  z: Z+ {' D
byebye~
: c7 [: e8 `( r. f再見
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:02 PM:$ t* K$ q8 d. z3 r% l
8 |. ]2 V% m* [* p' p+ e+ f8 r
大肚腩,too bad
. }/ K, l# s0 o. X哈, 佢用個波波係咁頂我...引致我有d唔好意思....向傾前咗小小......百幾對眼 bear 住我....
Originally posted by d228216 at 2005-11-12 22:12:
' Q" C1 d  F1 O; M1 E( D- N4 X
7 F0 [5 M% Z6 |6 \1 q+ v4 Y# M  r: N哈, 佢用個波波係咁頂我...引致我有d唔好意思....向傾前咗小小......百幾對眼 bear 住我....
9 ^- l; R$ y" B: y& J% t5 Z' o; _
我話個男主角大肚腩ar
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by d228216 at 2005-11-12 22:12:
. o) Y/ k) ~/ d7 s& f! e$ l6 ?* B  f+ r8 `" O3 ?
哈, 佢用個波波係咁頂我...引致我有d唔好意思....向傾前咗小小......百幾對眼 bear 住我....
2 v% v3 c' n7 k* ]9 |5 {* i8 P- ?8 I
' O; e1 G' V" N' k0 C9 _3 H8 s3 v" V5 e
. H/ [$ h# p. }  n6 j9 M/ l

4 A9 d3 M* q. J* Q# X8 r"向傾前咗小小"???
我今晚只可以說你地心目中正直既清揚其實...............其實.........其實...........其實系一個偽君子,若果佢真的同你地講佢做人廿年來只搞過兩條女的話............佢已在講大話
9 x9 Y% q4 w5 F$ S: l比D意見好喎)0(
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:13 PM:
) s. m7 t% c2 r4 Y" C( G! a' p% n- E: V3 T/ P3 E8 _1 M# |5 g
我話個男主角大肚腩ar
% g) }4 F7 l  P% w( `; u男主角係細佬我, 我的小肚腩向前傾咪變成大肚腩攞...[比d面喎]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。