<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:14 PM:
7 d8 F2 g$ [/ P( r) P, N0 L2 q" w) j0 K
佢o個set頭得我o個個咁恐怖
  E) O( R/ `+ {

3 }8 S: K' m9 v9 w  V哈哈) g! f: e9 ]- H/ O. N; A, i
咁同你似唔似呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:14 PM:
. O) T# |1 n) B0 h2 i0 {3 F8 W& [% X$ P; F8 `
佢o個set頭得我o個個咁恐怖
/ O% t" p7 i3 ?" I$ D* |: P: v/ W( t  `! U
個樣有 d 蛙 look....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 12:16 PM:
) w% z" ^# ~) D& T, D3 ]3 I; e+ V* H9 U5 |
/ o5 U1 E$ ?. Y9 A( s7 b) p
哈哈3 l. M, n% G8 l: g' L$ q
咁同你似唔似呀
4 `+ R  L4 V, ~6 O' ]* [1 G7 v4 e
9 M0 g! _' j. _3 ^6 ]5 L' o
係就慘囉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 12:16 PM:4 ?& s' ?5 p  F: @* u( t5 O9 [1 e

) W6 Z/ @/ _/ p: o6 i
& n; s' Z! N7 L# p哈哈4 F* c7 h* N0 j1 |" [
咁同你似唔似呀
" x, Z0 v, K4 I) A# i7 [4 u. c............. =.="( J5 A9 V& F% H, U) n
唔似.....
零兄可否幫我處理 【本板反映區】 嘅 requests 呢
早~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 12:25 PM:
' f% E) `) M1 s8 _" a; R& \早~~~
2 w/ w* T! r5 W
早~~
樹兄好
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 12:26 PM:# z$ g' _, _2 ?  ^4 X8 n9 K
樹兄好
: |2 ?, {0 Y$ ]
, D" ^  r  \  D* O/ N" J) b  s+ J6 k
樹兄你好
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 12:25 PM:' I+ q) L% e4 \$ `: J

6 K; S" I, S) d% Z早~~
* b) m5 n# |4 ]7 A4 i% j
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 8&checkid=133c0
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。