<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:42 AM:3 c/ {8 _4 s4 \0 [9 \3 Y
5 x" F! K! k) C, a- X  E; P. N
8 F8 A( B; q6 @/ |
講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:45 AM:
) n% Y$ U, q; u, T1 [% f
9 s) }) W4 L4 M! F講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
7 l8 x) r) O: k8 M5 T
你講邊段?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:
; q8 K* f- p6 i' s+ i, E" V1 F  X+ [& L; V' z8 `' u
講埋先,你咁諗可能因為認為人只有... 4 R8 Y$ R' w- F1 L
咁 徐生 唔係有兩價值觀咩???2 i4 n4 c  I# X
出面係衰人 , 家裡係好人
) f# r" Q. L0 k5 i% z' w: {& t0 B# R
) T' @& k) B' A8 ?) Z3 M呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????
1 _# n4 b) T  g呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
呢個帖令我發帖數上升不少
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:43:
' e' C% s3 J5 U" X3 x
5 t1 O/ o9 O3 V% Z  E9 L中但唔認同佢嘅行為實在太壞
5 Z  G  U& X1 S我會可憐佢,吾會批判佢,
# |# V/ X% j$ i/ A, H7 ~7 N9 P6 |
相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:48:
, f- ~) m* y4 {, d& f呢個帖令我發帖數上升不少
2 }1 G& u! d" j% r( y
* @5 J" H" Z/ S/ C( [9 h3 i8 i, O, E我都係......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48:
; e5 e3 V: {' u% y+ V0 M6 A2 ~0 h8 }" F4 }  A
我會可憐佢,吾會批判佢,* L9 `# @0 I3 D3 P/ x% t* i
3 L3 x" G- X8 E; P% j& `  F' Z
0 `; I. v/ l/ a, l+ M) K3 d; F* l, ^7 ~8 [* c7 Y. L- }% z
...所以講衰...佢真係衰過阿紫好多......
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48 AM:3 }6 H6 R/ u& C; \

% o3 P. g9 O) c+ b" X( T我會可憐佢,吾會批判佢,
( ?4 v9 {, |" v5 I! L& ]* }0 ~( D8 `2 n
  _6 A! c- c' f4 u# ^一屋好人得佢咁q衰
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:" v) M( d7 E0 z  C; L6 O8 U

& c$ s0 p4 O% V9 j/ Dwhich五甲???
- }9 q3 B2 W$ y5 \! D2 s  i$ o1 v
大家一齊數下,5 r. I% x( w2 S0 v; J$ M
喬峰居首有無異議?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:47 AM:
% D4 ?  f, d, g2 l* b# c
) Q- K8 O" |+ _  O* d6 [7 `2 N
9 A' c& Y" k* a( ?+ @呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????6 X2 C  C! k& M' B* F+ N
呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
8 v6 V# [- H- x  g  w# g如果信傳媒就pk拉 , ed係人地 老婆 老母 講既2 V6 r1 d" r3 f, {0 J! w( W! R
你唔通唔信人地 老婆 老母 , 走去信d pk傳媒咩???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。