<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:04 PM:
. I/ Y) n- k# d" H$ ^+ k
9 o( @$ c6 H: C7 U2 h3 `幾時
: }# U# g' K9 |2 i5 o8 _# w$ _唔想搵9 m( S, F5 F- A6 [& g8 c
有次話同wife食完飯
bird jj緊?9 C1 x' \0 r  |. l* [6 i
潛左水?
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:05 PM:& H" F3 L; t9 v

; G# R" x5 A0 E( a( a8 ~8 s  q+ }9 W唔想搵/ S. E) T; ^+ Q( y% j9 x3 k& R
有次話同wife食完飯
+ [6 j% u! i9 g! k7 S4 v算啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:07 PM:( {) u/ K# C9 b- G) H
0 Y7 M, a6 S2 I. |/ X& A& ?' O
算啦
* p2 h" P. v$ H) I+ v! o/ n9 H
算咩?
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:08 PM:" q" \0 ^1 B: q( J/ |

g$ E0 I: m7 t- F  C算咩?
4 |2 _4 M& c* A
算命
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:09 PM:! B) s+ ^" d9 j- J' |7 f6 b
4 e8 G. D% @+ m, z! W
算命
- i" i* K; M+ q8 C. I命?
+ }5 L' S- r! N! m- q4 R, J睇相話我今年旺桃花
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:11 PM:8 ~+ d, ~/ q% e: U* V

( j0 f. K9 V( t; x7 _2 ]命?0 I8 [' ^% {# R& f* ^. ]) u& n
睇相話我今年旺桃花
( y( }# d1 M! P; Q% C! F咁有冇扣到女
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:13 PM:
  H+ t* }, l1 K3 ?# Y1 F% X: M1 M# p$ w; R0 h( Q
咁有冇扣到女
  }2 `/ B, H) L1 _
會考為重
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:14 PM:0 {; M1 I7 A) N+ X( \, M3 L

$ m  ^% J+ u. W  T( d會考為重
( X+ P' @% F6 r4 [( T: |
會考完咗啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:16 PM:+ R( [6 B+ j0 C+ K/ Y% f1 T

! `0 \2 j! @3 N! [5 E0 r5 {會考完咗啦
( S- r+ T. M/ n2 ^9 n
我未,今年第一年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。