<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ngw at 2007-5-3 10:46 PM:

唔係呀。。。。

FIREWALL只係睇到有數據傳輸緊咋。。。

你而家咁耐,可以睇下UP咗未㗎嘞。。。去my store呢頁睇嘞
我註冊左個網之後
去mystore 我就會按add file input 之後upload我要既file

我想有以上既步驟有冇問題/錯誤先
正確~~~~
啱啱抹完機.....好耐未抹
順手影張相

Canon Family.jpg

Canon Family.jpg (397.2 KB)
888 x 559 PIXEL下載

Originally posted by ngw at 2007-5-3 11:05 PM:
正確~~~~
咁就奇la
我第一次upload 14mb既rar
睇到數據傳輸 不郁左一兩次左右
就冇再變過
之後我放棄upload
由頭黎過
點知連數據都睇唔到 得loading呢個字樣

依家我就upload緊個19mb既zip
睇數據傳輸 而且會過左十分鐘都仲有郁
應該係順利既

[ Last edited by SCM on 2007-5-3 at 11:11 PM ]
啱啱又彈左舊話你error既野
之後d數據又停晒唔郁
咁既係點
都話佢UP緊咯。。。。。

你過十零分鐘,入MYSTORE睇嘞,,我都係咁㗎 ,有時就順利。。。。
Originally posted by d228216 at 2007-5-3 23:08:
啱啱抹完機.....好耐未抹
順手影張相
(your gallery)個月亮影得好正~~!!!!
Originally posted by ngw at 2007-5-3 11:16 PM:
都話佢UP緊咯。。。。。

你過十零分鐘,入MYSTORE睇嘞,,我都係咁㗎 ,有時就順利。。。。
咁係咪可以熄左upload嗰個視窗ga
仲有個file名原本係英文
up左之後變左亂碼
改唔改得做中文名ga???
你可以睇咗先關嘛.........(記得設成SHARE喎,咪先人哋DL唔到)

變亂碼??

注釋嗰度支持中文,但文件名就唔知。。。。
Originally posted by 小小康 at 2007-5-3 11:18 PM:

(your gallery)個月亮影得好正~~!!!!
手持328蚱, 丁咁die粒....你睇張原相

500 x 333 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。