<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-9-21 15:04:

你英文程度低唔同你計
我英文程度低,不過仲識分咩係粗言穢語囉。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by michael86 at 2005-9-21 14:04:

成日自己又話知,
自己又要o係度講
你都明知我地係咁"迷"碧咸架la~
仲要出黎o係度講咩jei XD

好心你la
都唔知成日o係度扮咩野
好心你la,扮咩野好人丫,整到我哥走整唔到我走既,白痴仔,咪一朝得志語無論次la,我鐘意留乜言關你屁事ar,michael86你個套對付唔到我架,慳D la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-9-21 15:08:

好心你la,扮咩野好人丫,整到我哥走整唔到我走既,白痴仔,咪一朝得志語無論次la,我鐘意留乜言關你屁事ar,michael86你個套對付唔到我架,慳D la
再減5,對其他板友惡言相對。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-9-21 15:08:

我英文程度低,不過仲識分咩係粗言穢語囉。
收檔la,我擺明同我哥報仇先入黎玩野既,so what,永久性禁我言ㄚ笨
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-9-21 15:13:

收檔la,我擺明同我哥報仇先入黎玩野既,so what,永久性禁我言ㄚ笨
你再係咁。我地真係唔排除會咁做。

Originally posted by shaqkobe at 2005-9-21 15:11:

再減5,對其他板友惡言相對。
有種減晒佢,咪以為板主大晒la,官官相衛同共產主意有乜分別
'性版討論區"
Originally posted by shaqkobe at 2005-9-21 15:15:

你再係咁。我地真係唔排除會咁做。
丫,我都想試下,有人同我嘈我越醒神,I'll Not Die
'性版討論區"
我受軟唔受硬既,對我越強硬我越頑劣ar,攞番10分有幾難姐,post D舊既球星相一陣就有番10分la,咁幼稚既你?有種叫月月鳥唔好加我ㄚ,ㄚ永久性禁我言都得架喎 haha~~~~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-9-21 03:08 PM:

冇人要整你走呀?? 亦都冇人要對付你?
係你阿哥自己o個陣好瀟灑咁走jar ma..
你鍾意點講咪點講law
每個人有每個人既睇法既
Originally posted by 清揚 at 2005-9-21 03:17 PM:

丫,我都想試下,有人同我嘈我越醒神,I'll Not Die
同埋唔該唔好o係度懶有型la,
我地都唔受呢套架
你要玩咪玩law
我地圍內當你傻仔咁笑jar ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。