<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tenmadio at 2005-7-2 08:36 PM:  D4 g' X# x- Y% |, D# ^) R
how does 蟹個張 look like ga? lol
* b+ R) h4 m# v7 e2 V. J& S0 Lmaybe when i save it on computer it become矇
2 ?0 u/ Y. ~% a; K2 w
唔係咁搞笑 呀o麻 =.="
Originally posted by JCer at 2005-7-2 08:38 PM:" K( o% y7 J% K  B* {0 c% s
$ G/ M' i% v3 I! h6 t4 l
我有白色花紋點ka, 幾靚呀~~1 t9 A1 Q7 i% p5 G( O6 h' ~# G
(我昨晚在屋企自拍的~~)
/ w( M7 O$ ~) h" h& Y& ]9 N
你有養呢d野
Originally posted by tenmadio at 2005-7-2 08:34 PM:/ _5 k0 O8 r. h2 o' O2 j( [
lol
* d( [- \! J" Z$ |
你現在使用矇的圖修改點都係朦.....番去之前我俾你個post再攞過重新upload
請問蟹係度嘛?
Originally posted by william303 at 2005-7-2 08:39 PM:0 b( q2 n' C4 H! ^& X  ^$ V
請問蟹係度嘛?
+ x: n) w& `$ W; \; _, d我諗佢未返來...
Originally posted by sfxc0000 at 08:38 PM 20:38:
3 U' ?2 S7 h6 c3 g7 `2 A$ f2 q' y' Z
唔係咁搞笑 呀o麻 =.="
$ y4 t* s3 l; P3 zhi~~阿穆
Originally posted by JCer at 2005-7-2 08:38 PM:
/ Y: x* c. H" a
, G. ?+ s! r9 u* a$ R/ F我有白色花紋點ka, 幾靚呀~~
4 i9 v3 O7 L- n) Z# d: \; k(我昨晚在屋企自拍的~~)
2 _, i7 H. \# ^6 F' w! o$ H9 Y- K
ur pet???
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 08:38 PM:- \1 O8 K& p* I5 D5 q, L8 n4 h
  _* |3 y5 k, E7 N
你有養呢d野
; k/ K/ @, s) X' w7 v7 \~_~ 佢地住左起我home 十幾年... 呢隻BB都唔知係第幾代lu~~. K" n4 D! r" t* s/ w9 G
(可能係十六世都未定) haha
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 08:40 PM:+ G% R: n* S5 s6 I$ V0 w

8 G; y# [& @& {9 ~7 V我諗佢未返來...
% K% \2 C: Q, n! V- ~, i, f
thx~~~
Originally posted by Asurada129 at 08:39 PM 20:39:
) o+ ^: P% b) x+ o9 ?$ R8 Z# _) p4 z. M  A/ `5 M- ]  }  Q# U+ N' C
你現在使用矇的圖修改點都係朦.....番去之前我俾你個post再攞過重新upload
0 W" ?! q3 I, G; a我的oK?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。