<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-11-20 07:14 PM:
《魔戰王。貝奥武夫》唔好睇,
編排好混亂。
睇左啦?
我仲諗住星期六去睇添

BTW,,long time no see la,,pal~
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-11-20 07:15 PM:

米米
Originally posted by eqhigh at 2007-11-20 07:21 PM:

米米
民民
Originally posted by 米多人不怪 at 20-11-2007 19:15:

米多。李察士~~
Originally posted by eqhigh at 20-11-2007 19:19:
小薰美眉妳好~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-11-20 07:38 PM:

米多。李察士~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007/11/20 19:14:
《魔戰王。貝奥武夫》唔好睇,
編排好混亂。
how about Angelina Jolie ???
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by eqhigh at 2007/11/20 19:21:

米米
小薰
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by eqhigh at 20-11-2007 19:21:

睇左啦?
我仲諗住星期六去睇添

BTW,,long time no see la,,pal~
上個星期五睇左... 8.05 pm @ 皇室堡對面.....
唔係跟大隊的話...我寧願去睇《色戒》好過......

論劇情,
開頭講到貝奥武夫幾威幾英雄幾正義, 殺盡天下妖魔鬼怪...
後段...貝奥武夫被靚女怪獸老母勾引成功....正中其詭計......最後間接命喪於此...
英雄難過美怪獸關....仲要唔只一次....係三次 ! 荒謬.......

論驚嚇,
仲白痴...我無聊地數過....
只要個 camera 停係一個 spot 多過 5 秒....就会有野彈出黎嚇你....
驚嚇不足....老橋有餘.......

論特技,
太多特技反而覺得好假, 尤其係 opening scene 果 10 mins. .......
我仲記得當時竟然 kai 到走去問隔離....."做乜鬼野帶我黎睇動畫...?"......

成套野唔係唔好囉....
不過睇完你会覺得佢好多位可以拍得更加好囉.....
点解拍套巨著要拍得咁趕呢?
Originally posted by 米多人不怪 at 20-11-2007 19:50:

Mido Lukchards...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。