<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
左仔 + sfxc0000 你地好
Originally posted by d228216 at 2005-11-14 16:40:( C7 L; u1 @+ U/ f$ D. y5 j! A
左仔 + sfxc0000 你地好
9 G; G" Y2 Z! j6 @) _1 c
hi~d兄
: T9 _" ]# U" f5 c7 k今日好嘛
6 D+ I7 A9 }5 I9 W5 _( G+ hpost左相未呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 04:38 PM:
. ~. _- H7 R, h5 U2 p7 l0 i" a7 b/ x/ N
HI~00仔8 k: I8 U6 e, Z9 m
呢排忙d咩呀?0 e1 \6 p, q1 O/ n$ `4 Y& Z' r
讀書讀成點呀?
8 F3 _2 P  m5 \5 E: y呢排忙緊讀書d野囉... =.="
Originally posted by d228216 at 2005-11-14 04:40 PM:
, z4 M5 M; V, Z9 q; d. ?左仔 + sfxc0000 你地好
; I, W! I& O% c3 W! f( Ud大哥好呀
Originally posted by sfxc0000 at 2005-11-14 16:44:
5 J3 P1 l- @* n+ b7 S# x+ G/ `- p* [/ |" X
呢排忙緊讀書d野囉... =.="
( z3 O" |4 G) \3 j9 ?3 C6 V; A
而家d學生真係勤力,
3 F  n5 P8 v6 e9 G6 }6 T比著我,對住幾個字,就差唔多訓著喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 04:46 PM:
4 |6 n- F. ^2 p! r% [; N1 t1 L: S/ j8 S9 i; j
而家d學生真係勤力,
7 p" S. o5 ~) K2 q比著我,對住幾個字,就差唔多訓著喇
9 n1 z2 a+ [* J
唔好咁講... =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-11-14 16:49:' p3 s0 c, S7 T+ U9 n, v# s
7 r6 S) J+ o# ^
唔好咁講... =.="
- {3 m. o) K1 F8 d* j, f; p* J都係一件好事,幾時考試呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 04:51 PM:" u- a0 }) D  O5 R
% D6 X8 n' H6 S/ o. {: w/ p
都係一件好事,幾時考試呀?
, L; t2 l# [7 Q# R
時間過得真係快, 十二月又要考試喇... =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-11-14 16:53:
  N8 n$ H7 t( U* K0 q- a* k( f5 b2 @; k& T
時間過得真係快, 十二月又要考試喇... =.="
9 F- ~, l  s7 }3 p4 [
差唔多啦,光陰一去不回頭
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 04:59 PM:
. M+ ]$ [. f6 _, A: i
& c2 P, o0 x) ~" I7 C差唔多啦,光陰一去不回頭
0 N7 U' G$ N4 R' }( `光陰似箭, 日月如"梳" =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。