<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 17:30:
+ e0 V& e! R; w% D$ {) _* I: R4 F+ q" O  B4 r
hi~awu1 B# z/ b! Q, B  }" e$ l: V0 Q% ^

) `3 L# J4 R0 D- t6 w; d88~00
: Z9 p# {$ L) L$ c0 x/ W! j+ p1 k  p1 A6 R3 `5 P6 P
走啦??
Originally posted by 機密 at 2005-11-14 17:30:" r: N. N: A$ ?$ N# Y& A
我叫佢唔好咁執著,佢無啦啦話要ban我喎! 佢係咪左!$ g; }- v8 X& S. @

4 b: k+ f$ W' }+ u: x8 |0 Zhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=89835&fpage=1
6 K. N. m7 ^; j1 K4 i9 N, q) B9 m5 I1 @0 e$ f6 x% ]
機仙.....
Originally posted by 機密 at 2005-11-14 17:30:
1 f3 b; |6 A& i" o1 H4 i我叫佢唔好咁執著,佢無啦啦話要ban我喎! 佢係咪左!
' G% f9 C; v6 D! h7 V( Ihttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=89835&fpage=1
/ I# s$ x3 _2 d+ Z8 w幫你唔到,佢主理個topic
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 17:49:
* C6 H& x1 b( [/ p+ k# ~" O. }  i% S+ D7 |( w/ |+ q/ P( g
幫你唔到,佢主理個topic
- r7 b+ h' l2 Y9 D$ Y7 R& r# a! r" ^3 l, d# n: }4 H) O
ban左唔可以開番?
Originally posted by AWU at 2005-11-14 17:52:/ c  S# ?! H/ b

3 M; y- B+ j% ]& d2 }- ~( B4 T3 D+ q: ~$ K, Q
ban左唔可以開番?
. p8 Q. E/ K$ U" Y好似可以的- {' L% h& j) m  b: D% ?" L9 q7 G

/ a* B% m3 Y. v8 O: B[ Last edited by 左輪仔 on 2005-11-14 at 06:06 PM ]
嘩~~!發生咩事.........."城門失火、殃及池魚" 噃
hi  all
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-14 18:26:
6 @; |; [8 l$ M5 J4 P* i嘩~~!發生咩事.........."城門失火、殃及池魚" 噃
+ z- K5 c, v  l- F) f, w8 d/ }! C+ J4 l% h
非戰之罪,最後應該無事掛......
! ^# C( k. @; N" ?% A希望唔會太多人入去嘈啦.....
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-14 18:30:& c& Z/ ]" n$ y3 f9 k" H2 a
hi  all
5 u8 M. n. Z: e6 [& X; }
6 W8 ]. o. a) S
Originally posted by AWU at 2005-11-14 18:30:) }) V) e# v$ I1 H
非戰之罪,最後應該無事掛......
- P) J. D$ P! e希望唔會太多人入去嘈啦.....
5 l# H/ C3 t" \- f* i7 @5 J# U9 h6 ?4 v( i" r個個版主執法唔同,有d仁慈,有d忍唔到就殺一警百1 x: Q+ ^4 P2 O
我地肯回,即係比機會,要嚴d,就會執正黎做,) h7 ]/ |# q+ E# {
咁你地而家知我地一直都比緊機會佢地啦,佢地再唔收,真係..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。