<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
好痛好痛,好頭痛啊
Originally posted by ckyckk at 2007-11-21 01:31 AM:

我要 Stephy 個條  
十舊水一倏, 買唔起
P.S. 伔日我post敢多公仔出黎,
想引某人出現都失敗,
你唔係敢chicken 係嗎?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 02:42 AM:
好痛好痛,好頭痛啊
愛兒,
早d訓啦,
聽早起身就乜事都冇 ge la
7    6      5    4     3    2    1
我腦入邊d英文同數字,快d同我走啊
Originally posted by Triangel at 2007-11-21 02:48 AM:

愛兒,
早d訓啦,
聽早起身就乜事都冇 ge la
就係依加痛到訓唔到
真係好痛啊
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 02:49:

就係依加痛到訓唔到
真係好痛啊
仔仔,去沖個涼然後去訓會好d 咖~
放鬆d, ok? 
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 02:52 AM:

仔仔,去沖個涼然後去訓會好d 咖~
放鬆d, ok? 
最近不斷瘋狂吸收會計呢類學識
依加個腦係咁不斷幫我(派)好d程序好痛啊
依加諗緊
如果真係會計既野令我個頭咁痛
咁我就一次過做哂d功課佢會唔會就冇事呢
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 02:58:

最近不斷瘋狂吸收會計呢類學識
依加個腦係咁不斷幫我(派)好d程序好痛啊
仔仔你個腦overflow,精神力負荷過重喇~
乖乖地聽話,去沖個熱水涼然後去訓一陣休息下,ok?
原來唔識發洩憤怒,個人會好辛苦嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。