<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 03:00:
依加諗緊
如果真係會計既野令我個頭咁痛
咁我就一次過做哂d功課佢會唔會就冇事呢
唔得咖,你已經疲憊不堪咖喇,要盡快去好好休息!
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-21 03:02 AM:

仔仔你個腦overflow,精神力負荷過重喇~
乖乖地聽話,去沖個熱水涼然後去訓一陣休息下,ok?

好既,我去試下啦
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 03:04:

好既,我去試下啦
乖仔~
要玩要傾幾時都得,身體要緊呀~
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 02:58 AM:

最近不斷瘋狂吸收會計呢類學識
依加個腦係咁不斷幫我(派)好d程序好痛啊
剝胎換骨過程中係敢辛苦gela
   遲d夠功力打開埋鎖心骨就可以下山ge la
      e+早d訓啦

[ Last edited by Triangel on 2007-11-21 at 03:07 AM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-11-21 02:46 AM:

十舊水一倏, 買唔起
P.S. 伔日我post敢多公仔出黎,
想引某人出現都失敗,
你唔係敢chicken 係嗎?
唔關我事架
想不到我gn強悍一生,竟敗在自己腦袋
Originally posted by ckyckk at 2007-11-21 03:08 AM:

唔關我事架
呢度發生乜野都關你事
7    6      5    4     3    2    1
有可能係今日返學,單係1個小時就寫左13頁筆記,仲要係全部係英文,所以依加不斷消化緊
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 03:10 AM:
想不到我gn強悍一生,竟敗在自己腦袋
死仔包敢易想放棄
Originally posted by gn00987333 at 2007-11-21 03:12 AM:
有可能係今日返學,單係1個小時就寫左13頁筆記,仲要係全部係英文,所以依加不斷消化緊
拿,我講你又唔信:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=3#pid2392125
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。