<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
呀樹
, x( g2 D4 T' t幫我整個頭象ok??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-2 10:02 PM:$ v  c: s& D" a- C+ h& k
' M) N: T4 [" X# y$ u4 f
其實用舊o個張做影子得唔得o架???
' B+ [6 c6 Y( a8 \1 P唔明~~~
Originally posted by hoho886 at 2005-7-2 10:04 PM:
, [: R9 @+ y. k% I- W, o呀樹: G% d& o- b7 `  Z6 d5 X
幫我整個頭象ok??
- k2 V; d! R4 swhat background do u like ??
- `$ e/ B1 h8 H7 m6 e0 dtitle??
Originally posted by hoho886 at 2005-7-2 10:04 PM:& Y: h! R9 X3 H+ @, `
呀樹, X- X; O6 ^8 a
幫我整個頭象ok??
& [" a1 G1 Y0 ?9 l" e; W
你要龍??
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 10:05 PM:! t1 h) U# H$ P4 k+ ?; ^5 z) z

5 Z3 E' g' z- K- ]4 z你要龍??
; A% B; {, n) u; y

1 x% G6 {; K4 I  d+ z冇咩所謂 可以唔使
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 10:05 PM:5 R* E& O- N* Z
* G, `9 N4 |% v+ s/ O. b* C" q
你要龍??
6 {- }- p2 F- }" u; b' Q, N+ V* _
阿樹成為萬人迷!
[hidden=10]
唔好抄我甘多野
[/hidden]
Originally posted by hoho886 at 2005-7-2 10:06 PM:6 p' G! ?7 \' Y

- S: T9 Q+ a" o
! h5 b4 J& W0 j: w: \+ z冇咩所謂 可以唔使
4 c! }( v- L: F4 w, m
我地有幾個神鬥士同海鬥士剩~~~啱唔啱使
lol
Originally posted by william303 at 2005-7-2 10:06 PM:
$ M! w8 _. {/ {+ ]5 [& h( E# L# R8 c
阿樹成為萬人迷!
( s& P6 h, W) S7 N0 G" \2 C/ k8 ~! K不嬲o架啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。