<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-6 10:21 PM:

我點會識肅才子.

呢個佢個女?咁快咁大個嗱??
當日上百萬富翁得11歲,
7-8年前,差唔多啦.
好叻女個bor!!

你前面俾乜摭住?
7-8年前11歲.....即18-19歲
叻女??? 我估都係....佢成日揸住本英文書...好多字...我見到都暈
甄詠珊~300mm f/4L IS on 30D

1000 x 1500 PIXEL下載

Originally posted by 小小康 at 2007-5-6 10:24 PM:
甄詠珊~300mm f/4L IS on 30D
冇收光圈?? 支鏡 f5.0 好正
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-6 09:56 PM:

浪子回頭,咁經典嘅故仔你冇理由未聽過
我係問 , 你知吾知我点解()
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 22:24:

叻女??? 我估都係....佢成日揸住本英文書...好多字...我見到都暈
11歲就識話佢老豆知藍山咖啡唔係巴西出產.

想溝佢少d墨水都唔掂.
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 10:04 PM:

**** Hidden message by originally poster *****
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-6 10:29 PM:

11歲就識話佢老豆知藍山咖啡唔係巴西出產.

想溝佢少d墨水都唔掂.
oh no, my godness, nothing ink but drinks in my stomach.....
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 22:25:

冇收光圈?? 支鏡 f5.0 好正
ISO 400, f/4, 1/200 +2/3 Flash

全開對焦點,唔記得收光圈
Originally posted by ngw at 2007-5-6 10:31 PM:

石詠莉
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 10:24 PM:

我都會揸住本書㗎。。。。(電腦嗰啲)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。