<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-15 12:44:
+ r6 Z5 k3 `4 M. t/ T$ O呵,死仔呀!我知乜叫c啦!
4 f2 C4 N7 R9 T2 Z$ [

6 o' t) A3 T  l; l咦!?蛻變火鳳凰啦喎
Originally posted by AWU at 2005-11-15 13:03:% x# _$ @' f# ~' d  {' Y
$ }) Q* p3 c# A$ o+ L
8 t) n2 o4 \6 P3 c% {
咦!?蛻變火鳳凰啦喎
4 o' V0 e1 G, d2 V* I6 ]: {
9 \6 l* ?' T! C- X# l5 L( i,句子暢順d嘛
網上身份誰不『機密』?
多謝兄弟們支持 , 但人地挑起我 , 我就要還拖
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 13:15:, L5 @+ y6 @. O
' G/ X4 w* L9 }7 @% a( r
% E2 X4 x3 a! `) O我就講得預了被ban,但仍在建制之內做事,但你為了我而犯下他們所說的制度而差點byebye,無謂呀!(雖則都很多謝你支持)
  G. q' S& C/ F2 W4 a; \4 e
- f' {" A6 {$ x# L( w0 q! @+ p[ Last edited by 機密 on 2005-11-15 at 01:27 PM ]
網上身份誰不『機密』?
Who is she?

659 x 990 PIXEL下載

算吧....講多無謂.......可做的只有無聲的抗議!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by garycheung at 2005-11-15 01:45 PM:4 n$ Y% ^4 w  I/ ~% O8 n
昨日有幾人比ban??
5 H3 t" U- y- ?7 e5 }% T  T6 s  \
加埋ban左开返但有惩罚的,5-6应该有,全部都系活跃会员。
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 13:15:! h; @* r3 m0 P6 N0 v" x4 i
; Q! ]$ F5 d  f# e2 s9 U9 g# p
# Y9 Y2 B# M5 f% u
C仔. 唔好再去版務區玩啦.
' a2 y  r. {$ B& m' [: _/ @已經有版主出左最後通碟,真係無人保到你o架啦
: ?1 y) r: D5 m! s  }* m: l& O( K- l' K  t
Originally posted by Asurada129 at 2005-11-15 15:57:
9 E" O. {! d& A# S+ _* _大家不必再好言相勸......事實擺在眼前......多次勸告還是要一而再再而三咁搞事...
. P4 f" H' C8 |9 o
6 s1 d3 l7 n. n好簡單......再唔收手....我唔理使用咩野"FD", "AT SCHOOL"籍口....
' W. {  m% n+ w' b' `" Q# H我照BAN哂佢既IP....亦不會出任何通告...* y- R( F! P6 C+ V" t8 c
/ P) O7 g1 Q9 g, R/ j. p$ O* nDrChik,come in!!!!!!!!!!!
% U0 b$ o& B( a/ s, a' w1 Uhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=89990&fpage=1
' y5 x' G; A& U4 f4 _) U#7
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 13:15:: N9 b6 U/ M0 ]7 t& m( A/ y
( e% ]7 ?/ U6 X; X* e2 }* Z衝動
EF小人物

各兄弟有野想講想問, 去 影音數碼講 開 topic, [一人開一個, 之後 lock post]今晚覆,
% s( V( ]' g: e' \* S
: e/ _$ O, U! `5 g6 N0 J保持冷靜!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。